- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Katılmak için ne yapmam gerekiyor yeni üyeyimde
MerhabaGünaydın tünaydın iyi akşamlar canım kadınlar kulubü bayanları
Biz ocak 2021 de anne olma adayları olarak,
-Gebelikte kilo takipleri
-Gebelikte yenilmesi gerekenler
-Kilo almaktan/vermekten korkanlar
-Gebelikte diyet ile ilgili bilgi sahibi olanların bilgilerini paylaşabileceği ve birbirimize moral motivasyon vermek adına için bu topiği açmaya karar verdik
Aşağı da bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR
Not: Lütfen bebek sahibi olmak isteyenler için bu topiğe her girdiğiniz de dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olur derler RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN,KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM HERKESE SAĞLIKLA SIHATLE ANNE OLMAYI NASİP EYLESİN AMİİİN.
Katılımcılarımız
Gebelik
haftamız
Boy Başlangıç
kilomuzGüncel
KilomuzAlınan/Verilen
KilomuzDoğum
Sonrası
iLk KilomuzDoğum
Sonrası
Güncel
KilomuzMelodiXX 5 1.70 61 61.2 200 gr archimom 7 1.63 78 76.8 -1.200 gram @sewcanbjk 6 1.75 73 74.8 +1.800gram @JustAurora 5 1.60 62.5 61.4 -1.100 gram @gamzisko 5 1.60 69 69 Torvi 4 1.70 78 77.6 -400 gram @Mermaid1991 21 1.72 66.5 66 -500gr @Manolya27c 7 1.68 56 56 @Karagullu 7 1.62 68 68
Katılımcılarımız
Gebelik
HaftamızBoy Başlangıç Kilomuz Güncel
KilomuzAlınan/Verilen Kilo Doğum
Sonrası
İlk
KiloDoğum Sonrası Güncel
Kilo@toorudetobetrue 32 1.72 55 62 +7 A Anneyim20 9 1.67 58 58 @shannon 22 1.65 63 67.5 +4.500 @mochaulatte 5 1.68 57 57 @Nehircikss ikiz annemiz 17 1.70 58 57 -1 @oxfordlu 10 1.60 62.2 61.5 -700 gr @anneyimbenanne 13 1.58 62.5 65 +2.500 @duygucivelek 5 1.58 59 59
Teşekkür ederim hoşbulduk
Birkac liste paylaşmıştım.Motivasyonlar bozulunca ara verdimTeşekkür ederim hoşbulduk
Günaydın kuzum listeyi güncelliyorum birazdanGünaydın kızlar.. Güncel kilom 76.9
Benim bulantım çok az.. başlaması için henüz erken mi dersiniz?
Al benden de o kadar.Kilo veremedim tartida artis var ama sebebi çok yemem değil kabızlıkGünaydın kuzum listeyi güncelliyorum birazdan
Bulantı benim de gün içinde arada oluyo ama afedersin ama istifra ettircek kadar değil bi pazartesi çok kötü oldum onun dışında iştahımında maşallahı var her hafta kilo vericeğimi alarak ilerliyorum
Aynen benim de iştahımın maşallahı var canım.. Diyetisyene gidiyorum. Önceki gebelığimde şekerim çıktı. Inan ki korkmasam deli gibi yiyecem ..Günaydın kuzum listeyi güncelliyorum birazdan
Bulantı benim de gün içinde arada oluyo ama afedersin ama istifra ettircek kadar değil bi pazartesi çok kötü oldum onun dışında iştahımında maşallahı var her hafta kilo vericeğimi alarak ilerliyorum
Aynen benim de iştahımın maşallahı var canım.. Diyetisyene gidiyorum. Önceki gebelığimde şekerim çıktı. Inan ki korkmasam deli gibi yiyecem ..
Inşallah en kısa zamanda siz de aramıza katılırsınız.AminKızlar yaa topik cok hoşuma gitti hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınıza kavusursunuz inşallah hadi bir Amin deyin de bu ay bende hamile kalıp aranıza katılayım hamişlerin duası kabul olur
Duphalac beni söküyor ama ishal yapıyor bağırsaklarım kaynıyor fokur fokur o da rahatsızlık veriyor en az kabız kadar sıkıntı.O yüzden bıraktım kullanmayıBen 15inde gidecegim kontrole dr tattisiyla basladim onunla devam edecegim kontrolden kontrole guncelleme yapacagim.Kabizlik bas belamiz sanirim sabh yulaf ezmesi tuketiyorum lifli meyveler ama nafile duphaloc surubuda kullanmama ragmen sıkıntı yasiyorum
Ah canım benim hassas noktama dokundun şuanKızlar yaa topik cok hoşuma gitti hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınıza kavusursunuz inşallah hadi bir Amin deyin de bu ay bende hamile kalıp aranıza katılayım hamişlerin duası kabul olur