Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Merhaba kızlar, ben dün yazmayı unutmuşum.. Güncel kilom 77.3 olmuş. 5. haftayı bitirdim, 6. haftanın içindeyim..

Günaydın tünaydın iyi akşamlar canım kadınlar kulubü bayanları 🌸🌸:KK200:
Biz ocak 2021 de anne olma adayları olarak,
-Gebelikte kilo takipleri
-Gebelikte yenilmesi gerekenler
-Kilo almaktan/vermekten korkanlar
-Gebelikte diyet ile ilgili bilgi sahibi olanların bilgilerini paylaşabileceği ve birbirimize moral motivasyon vermek adına için bu topiği açmaya karar verdik 👏🏻 👏🏻
Aşağı da bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR :emir_bebek::anneadayı:

🌟 Not: Lütfen bebek sahibi olmak isteyenler için bu topiğe her girdiğiniz de dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olur derler RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN,KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM HERKESE SAĞLIKLA SIHATLE ANNE OLMAYI NASİP EYLESİN AMİİİN.

Katılımcılarımız
:anneadayı::anneadayı:
Gebelik
haftamız
:emir_bebek:
BoyBaşlangıç
kilomuz
Güncel
Kilomuz
Alınan/Verilen
Kilomuz
Doğum
Sonrası
iLk Kilomuz
Doğum
Sonrası
Güncel
Kilomuz
MelodiXX MelodiXX 51.706161.2200 gr
archimom archimom 71.637876.8-1.200 gram
@sewcanbjk61.757374.8+1.800gram
@JustAurora51.6062.561.4-1.100 gram
@gamzisko51.606969
Torvi Torvi 41.707877.6-400 gram
@Mermaid1991211.7266.566-500gr
@Manolya27c71.685656
@Karagullu71.626868
Katılımcılarımız
:anneadayı: :anneadayı:
Gebelik
Haftamız:emir_bebek:
BoyBaşlangıç KilomuzGüncel
Kilomuz
Alınan/Verilen KiloDoğum
Sonrası
İlk
Kilo
Doğum Sonrası Güncel
Kilo
@toorudetobetrue321.725562+7
A Anneyim20 91.675858
@shannon221.656367.5+4.500
@mochaulatte51.685757
@Nehircikss ikiz annemiz🐣171.705857-1
@oxfordlu101.6062.261.5-700 gr
@anneyimbenanne131.5862.565+2.500
@duygucivelek51.585959
Merhaba 🤗💕
Gebelik haftası 6
Boy 165
Başlangıç kilo 53
Güncel kilo 53

Günaydın kızlar.. Güncel kilom 76.9
Benim bulantım çok az.. başlaması için henüz erken mi dersiniz?

Günaydın kızlar.. Güncel kilom 76.9
Benim bulantım çok az.. başlaması için henüz erken mi dersiniz?
Günaydın kuzum listeyi güncelliyorum birazdan 😍
Bulantı benim de gün içinde arada oluyo ama afedersin ama istifra ettircek kadar değil bi pazartesi çok kötü oldum onun dışında iştahımında maşallahı var her hafta kilo vericeğimi alarak ilerliyorum :KK43:

Bulantı benim de gün içinde arada oluyo ama afedersin ama istifra ettircek kadar değil bi pazartesi çok kötü oldum onun dışında iştahımında maşallahı var her hafta kilo vericeğimi alarak ilerliyorum :KK43:
Al benden de o kadar.Kilo veremedim tartida artis var ama sebebi çok yemem değil kabızlık 😐 76,8 'ün canım kaydedebilirsin

Aynen benim de iştahımın maşallahı var canım.. Diyetisyene gidiyorum. Önceki gebelığimde şekerim çıktı. Inan ki korkmasam deli gibi yiyecem ..

Aynen benim de iştahımın maşallahı var canım.. Diyetisyene gidiyorum. Önceki gebelığimde şekerim çıktı. Inan ki korkmasam deli gibi yiyecem ..
Torvi Torvi başladın mı diyetisyene?Nasıl bir liste verdi 1 hafta mi oldu başlayalı..Ben de mi gitsem.Ben önceki gebeligimden kalan listeleri yapıyorum 20 tane program var bunlar varken ne gerek var diye düşündüm ama belki de gitmem lazım

Kızlar yaa topik cok hoşuma gitti hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınıza kavusursunuz inşallah hadi bir Amin deyin de bu ay bende hamile kalıp aranıza katılayım hamişlerin duası kabul olur 🥰🥰🥰

Ben 15inde gidecegim kontrole dr tattisiyla basladim onunla devam edecegim kontrolden kontrole guncelleme yapacagim.Kabizlik bas belamiz sanirim sabh yulaf ezmesi tuketiyorum lifli meyveler ama nafile duphaloc surubuda kullanmama ragmen sıkıntı yasiyorum

Ben 15inde gidecegim kontrole dr tattisiyla basladim onunla devam edecegim kontrolden kontrole guncelleme yapacagim.Kabizlik bas belamiz sanirim sabh yulaf ezmesi tuketiyorum lifli meyveler ama nafile duphaloc surubuda kullanmama ragmen sıkıntı yasiyorum
Duphalac beni söküyor ama ishal yapıyor bağırsaklarım kaynıyor fokur fokur o da rahatsızlık veriyor en az kabız kadar sıkıntı.O yüzden bıraktım kullanmayı

Canlarım listeyi güncelledim bir kontrol edilsin eksiğim varsa hemen düzelteyim💃🏻💃🏻
Grubu biraz daha aktifleştirmezsek ben bu gidişle dobi olucam 6. Haftayı bitirdim şimdiden 2kilo aldım neredeyse içim kan ağlıyor yürüyüşlere başlıcam diyorum işimde bu sıra aşırı yoğun her şey bana karşı kilo almam için herşey yapılıyor :işsiz:
Bu sabah malesef 62 çıktım sizce bu hafta 60 olabilir miyim bildiğin diyet yapar gibi çikolata tatlı ekmek zararlı ne varsa kesicem ve inşallah yürücem artık almak yerine vermeye sonrada 4. Aya kadar korucam inşallah olabilir dimi kızlar beni motive edin buna ihtiyacım vaaar:KK43:

Kızlar yaa topik cok hoşuma gitti hepinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınıza kavusursunuz inşallah hadi bir Amin deyin de bu ay bende hamile kalıp aranıza katılayım hamişlerin duası kabul olur 🥰🥰🥰
Ah canım benim hassas noktama dokundun şuan 🙏🏻❤️
Rabbim en tez zamanda sanada bebiş nasip etsin İNŞALLAH rabbim senin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın kim istiyorsa kim uğraşıyorsa hemen hamile kalsın AMİİİİN 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X