• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kilo alımı nasıl olmalı

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
133
merhabalar suan 25 haftalık hamileyim veeee 10kg aldım. 1haftada 2kilo almışım kızlar morelim çok bozuldu aslında fazla yemem ama günde 3 4lt su içiyorum şişkinlik yapar mı
boy 168
gebelikten önceki kg 77
şimdiki kg 87:KK43:

doktorum uyardı kilo alımına dikkat et ayda en fazla 2kg almalısın dedi
3hafta önce gitmiştim kontrole ve 3 hafta içinde 3kg aldım
kilo almamak için ne yapabilirim sizler kaç kilo aldınız 25haftalıkkken

Hamilelikte kilo almak hem riskli hem doğum sonrası kiloyu korumak adına zorluk çıkarabilir. Evet, fazla kilo almışız, tüm hamilelik boyunca maksimum 10 kg ağırlık kazanımı isteriz ki bunun ilk 3 ayı hemen hemen hiç kilosuz atlatılmalıdır. Size özel olarak bir diyet programı hazırlanmalı. Kısaca şunları belirtebilirim ki canınız tatlı istediği zaman dişlerinizi fırçalayabilir, tarçınlı süt içebilirsiniz. Bol taze sebze ve meyve tüketerek şeker,un ve hamurdan tamamen uzak durmalısınız. sihirlidegnekdiyeti.com

merhabalar suan 25 haftalık hamileyim veeee 10kg aldım. 1haftada 2kilo almışım kızlar morelim çok bozuldu aslında fazla yemem ama günde 3 4lt su içiyorum şişkinlik yapar mı
boy 168
gebelikten önceki kg 77

Merhaba kaç kilo ile tamamladınız hamileliğinizi 25. Haftadayım bende 8 kg aldım

Merhaba kaç kilo ile tamamladınız hamileliğinizi 25. Haftadayım bende 8 kg aldım
Dikkat etmeni tavsiye ederim 22kg aldım şuan bebeğim 16aylık doğum kgsu 2kg kaldı canım buradaki cuma zayıflama gruplarında 15kg verdim alması çok kolay fakat vermesi gerçekten zor 2.gebeliğim olursa çok dikkat edicem

Dikkat etmeni tavsiye ederim 22kg aldım şuan bebeğim 16aylık doğum kgsu 2kg kaldı canım buradaki cuma zayıflama gruplarında 15kg verdim alması çok kolay fakat vermesi gerçekten zor 2.gebeliğim olursa çok dikkat edicem
Haklısın bende dikkat etmeye basladım on gündür hiç kilo almadım. zaten dişimi sıkacagım en fazla 3 ay kaldı

boy 168
gebelikten önceki kg 77

bende hamileyim bugun tartıya cıktım bende soktan kendşme gelemedim hala hemen zayıflama geuplarına yazdık canım 6 hafta önce 70 idim simdi bi baktım 75 olmusum acil kendime gelmeliyim acıkcası ben cok yedim hamur isi mantı pasta börek cikolatalar havada uctu ama artık bitti benim icin inş aksamdan itibaren dikkat ettşm yarın da yuruyuse baslicam inş

masallah bştmiş canım cogu tebrşk ederim senş ben ilk hamileligimdeki kilolar gitti tekrar hamile kaldım sonranikşncşyş verdim fıstık gibi olmustumki yşne cevşznkıvamına geldim :)) simdi tekrar toparlanıcam inş ikinci de hep daha cok dikkat ediliyoe ben ilkinde 22 ikincisinde 10 kilo aldım bunda uctum yine ama dşkkat edşcem bşraz veririm inş

Back