Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bişey mi dokundu acaba bi doktora git bende olmamıştı
bide birşey sorucam ben 7+5 günlük hamileyim benden de önceden akıntı geliyodu ama
şimdi kahverengi geldi normal mi bi normal diyolar kimileri tehlikeli düşük olabilir diyor kafam
allak bullak oldu sende oldumu hiç
:) ben 38+3 iken doğurdum.
25 haftalıkken başlayan kaşıntılarım, ancak doğumdan sonra 3 geçince, düzeldi. haftalarca kaşındım. öyle böyle değil, kaşıya kaşıya yara olmuştu kalçam göbeğim... o derece berbattım.
cildiye falan gördü, hiçbir sorun yoktu. sadece derim gerildiği için, şişmanladığım için oluyormuş o kaşıntılar. nemlendiriciler, yağlar falan sürüyordum sürekli...
aynen, kilo vermeye başladığım zaman azaldı ve kayboldu.
sende de öyle olabilir.
canım bişey mi dokundu acaba bi doktora git bende olmamıştı
bide birşey sorucam ben 7+5 günlük hamileyim benden de önceden akıntı geliyodu ama
şimdi kahverengi geldi normal mi bi normal diyolar kimileri tehlikeli düşük olabilir diyor kafam
allak bullak oldu sende oldumu hiç
canım hemen içtiğin su miktarını artır. kayısı yağı kullan kaşınan yerlere. çatlıyorsun. yani yağ kimisinde işe yaramaz, kimisi hiç çatlamaz ama sen gene de dediğimi dene. en azından elinden gelen bir şey varsa yapmış olursun.
muhtemelen çatlıyorsun..bende öyle kasından kasınan yerlerim çatladı sonra.
canım bebek hareketleri ne alemde sende? bide tam olarak kaçıncı haftadasın?
33 haftalıgım hareketleri gayet iyi hatta bazen canımı yakacak derecede. kıpır kıpır durmak bilmiyor dönüp duruyor. sıkıldı çıkmak istiyor
hiç hareket etmediği olmuyo mu ? ben ancak sırt üstü yatınca çok canım acıtan tekmeler atıyo o da çok nadir.pzartesi nst ye de girdim iyi dedi dr bi sorun yok dedi ama tedirgin oluyorum
30+1 haftalık hamileyim ve özellikle geceleri bacaklarımda sırtımda kollarımda her yerimde acaip bi kaşıntı var .
Kızarıklık falan da yok üstelik. Bu normal bi durum mu ? Aynı durumu yaşayan var mı ?
canım kaşıntıların diğer topiğinde bahsetmişsin karaciğer enzimlerinden olmuş...doğum yaptıktan hemen sonra hepsi geçecek inşaallah...
bendede olmuştu çünkü,aynı şeyleri yaşadım,kaşımaktan her tarafım kanıyordu...çok şükür doğumdan hemen sonra hepsi geçti...
aynı kaşıntı bendede oldu doktora gittim hap verdi 1 kere yuttum 32 haftalık doğurdum bebeği doğum yapınca geçiyor başka çare yok bir krem var o rahatlatıyor biraz yan etkiside yok seni idare edr en azından geçmiş olsun
Bende yaşıyorum aynı sorunu ufak ufak insanı sinir eden heryerimde belli belirsiz kaşıntı benimkide