• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kaşıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gzl12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gzl12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
254
97
18
29
Kizlar merhaba
30 haftalik hamileyim bir haftadır vücudumda kizariklik ve kaşıntı var bugün hastaneye gittim doktor stafine adında krem verdi.daha önce bunu kullanan yada bu durumu yaşayan var mı çok kaşınıyor ve artıyor

Kizlar merhaba
30 haftalik hamileyim bir haftadır vücudumda kizariklik ve kaşıntı var bugün hastaneye gittim doktor stafine adında krem verdi.daha önce bunu kullanan yada bu durumu yaşayan var mı çok kaşınıyor ve artıyor
26. haftadayım karında hafif hafif kaşınmalar olabiliyor daha doktora danışmadım. Artacak mı bilmiyorum 🤔

Kizlar merhaba
Gece kaşıntıları el ve ayakta artıyorsa gebelik kolestazı olabilir. 30. Haftalardan sonra görünüyor. Geçmiş olsun

Gebelik kolestazı olmuşsun sanırım.
Doktorlar zararlı olabilecek hiç bir ilaç vermez.

26. haftadayım karında hafif hafif kaşınmalar olabiliyor daha doktora danışmadım. Artacak mı bilmiyorum 🤔
Benimde hafif başladı sonra karın alt bölgemden üste dağılmaya başladı dayanamadım bugün gittim hastaneye sizde gidin beklemeyin artmasin 🌼

Gittiniz mi acaba? 20. Haftam artık bıktım kaşıntı kızarıklık. Uyuz sandım değil dedi ama güvenmiyorum kimseye. Gebelik alerjisi dedi. İyi de değerlerim de iyi Allahım bu kaşıntı lanet bişey

Gittiniz mi acaba? 20. Haftam artık bıktım kaşıntı kızarıklık. Uyuz sandım değil dedi ama güvenmiyorum kimseye. Gebelik alerjisi dedi. İyi de değerlerim de iyi Allahım bu kaşıntı lanet bişey
Benim kaşıntım kalmadı şuan. 30 haftalık oldu. Ara ara nemlendiriyorum iyi durumda şuan. Gittiğimde danışmadım o yüzden doktora

Back
X