arkadaslar soruma cevap bulamadım yardım edin çok kaşıntı var yer yerim kanıyor dayanamıyorum hala uyuyamiyorum avuclarimin içi kızardı yaniyor kasiniyorr her yerim kanıyor yara oldu yok mu bu durumu yaşayan kimse yardım edin
Bence dermatolog ile kadın doğum doktorundan randevunu al ve git. Anladığım kadarıyla ellerinde kaşıntı var, bi tür egzama (kozmetik ürünler, sabun vs.) yada karaciğer rahatsızlığı (ilaç nedeniyle) olabilir diye düşünüyorum.
arkadaslar soruma cevap bulamadım yardım edin çok kaşıntı var yer yerim kanıyor dayanamıyorum hala uyuyamiyorum avuclarimin içi kızardı yaniyor kasiniyorr her yerim kanıyor yara oldu yok mu bu durumu yaşayan kimse yardım edin
karaciğer değerlerinize baktırın bence benim fırlamıştı ama gebeliği yeni öğrenmiştim değeri ileriki haftalarda yükselen arkadaşım aşırı kaşıntı yaşamış
Arkadaşım şu an seninle aynı durumu yaşıyorum. Mahvettim kendimi kaşımaktan heryerim kızardı ve yanıyor. Duş aldım belki geçer diye ama geçmedi( Sen bir çözüm bulabildin mi?
Arkadaşım dicek laf mı bu?
Belki basit bi alerji neden insanların moralini bozmak için yazıyorsunuz.
Kaşıntı karın bölgesinde olduğunda çatlak olabilir arkadaşların dediği gbi ama tüm vücuttaysa Dr a danışın mutlaka.