gebelikte kaşıntı acil yalvaririm yardim edin ; (((

bulyonlupilav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
88
22
31
arkadaslar soruma cevap bulamadım yardım edin çok kaşıntı var yer yerim kanıyor dayanamıyorum hala uyuyamiyorum avuclarimin içi kızardı yaniyor kasiniyorr her yerim kanıyor yara oldu yok mu bu durumu yaşayan kimse yardım edin

Çatlama da oluyor mu karnında kırmızı kırmızı?Kanama oluyorsa doktora danış bence

Bence de acil doktora gidin. Karın bölgesindeki kaşıntı normal gerilmeden dolayı ve krem sürüncemede geçer ama bahsettiğin farklı bi durum

Bence dermatolog ile kadın doğum doktorundan randevunu al ve git. Anladığım kadarıyla ellerinde kaşıntı var, bi tür egzama (kozmetik ürünler, sabun vs.) yada karaciğer rahatsızlığı (ilaç nedeniyle) olabilir diye düşünüyorum.

karaciğer değerlerinize baktırın bence benim fırlamıştı ama gebeliği yeni öğrenmiştim değeri ileriki haftalarda yükselen arkadaşım aşırı kaşıntı yaşamış

Arkadaşım şu an seninle aynı durumu yaşıyorum. Mahvettim kendimi kaşımaktan heryerim kızardı ve yanıyor. Duş aldım belki geçer diye ama geçmedi( Sen bir çözüm bulabildin mi?

benim arkadaşımında vardı bebeği aldılar hemen etkilenmesin diye
Arkadaşım dicek laf mı bu?
Belki basit bi alerji neden insanların moralini bozmak için yazıyorsunuz.
Kaşıntı karın bölgesinde olduğunda çatlak olabilir arkadaşların dediği gbi ama tüm vücuttaysa Dr a danışın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…