- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyum hapı kullanıyor musunuz onun eksikliğinde de ağrı kramplar oluyorMerhaba hanmlar, 24 haftalk hamileym 2 gundur sağ kasık birlesimi ve ic bacak agrisi var endişelendim doktoruma yazdim kas agrisi falan yazdı suan tatilde geldgnde gidecegm.
Ama anlamadm regle benzer gibi de sanci kasiktan bacaga vuran sag tarafta yasayan varmi normal mi
Bebek büyüdüğü için rahimde ağrılar oluyor ama tabikide doktora görünmeyi ihmal etmeyinMerhaba hanmlar, 24 haftalk hamileym 2 gundur sağ kasık birlesimi ve ic bacak agrisi var endişelendim doktoruma yazdim kas agrisi falan yazdı suan tatilde geldgnde gidecegm.
Ama anlamadm regle benzer gibi de sanci kasiktan bacaga vuran sag tarafta yasayan varmi normal mi
Hayr kullanmyorum sadece demir hapı ve devit3 ü de arada kullanyorumMagnezyum hapı kullanıyor musunuz onun eksikliğinde de ağrı kramplar oluyor
Evet doktoruma gorunecegm ama suan yok gecti sanrm kac aydr ilk defa olunca suphelendm acaba erken dogum suphesi falan mi diyip evham yaptm bayaBebek büyüdüğü için rahimde ağrılar oluyor ama tabikide doktora görünmeyi ihmal etmeyin
Evet normal. Özellikle adet donemlerinde yine adet olacakmis gibi ağrı olurdu bende de başlarda.Merhaba hanmlar, 24 haftalk hamileym 2 gundur sağ kasık birlesimi ve ic bacak agrisi var endişelendim doktoruma yazdim kas agrisi falan yazdı suan tatilde geldgnde gidecegm.
Yok canım daha dediğim gibi rahim büyüdüğü için bu dönemlerde sancılarının olması normalEvet doktoruma gorunecegm ama suan yok gecti sanrm kac aydr ilk defa olunca suphelendm acaba erken dogum suphesi falan mi diyip evham yaptm baya
Teşekkür ederm icim rahatladi biraz zaten şuan yok geçtiYok canım daha dediğim gibi rahim büyüdüğü için bu dönemlerde sancılarının olması normal
Demir hapı ve devit3 kullanyorm.devit 3ü arada aksatıyorumMagnezyum hapı verir büyük ihtimalle vitamin hapı kullanıyor musun
Ben de 25+5 günlük hamileyim 12. Haftadan beri vitamin hapı alıyorum çevremdeki çoğu kişi de alıyor size neden verilmediDemir hapı ve devit3 kullanyorm.devit 3ü arada aksatıyorum
Kan ilacı gynoferon ustunde demir+folik yazyor bide devit3Ben de 25+5 günlük hamileyim 12. Haftadan beri vitamin hapı alıyorum çevremdeki çoğu kişi de alıyor size neden verilmedi
Doktorunuzun size içine a b D Grubu vitaminlerin bulunduğu OMEGA içeren bir hap vermis olması lazımdi gynofero ben de kullanıyorum d vit de kullanıyorum bahsettiğim vitamin hapinda magnezyumdan potasyuma her şey var onların eksikliği de ağrı yapıyorKan ilacı gynoferon ustunde demir+folik yazyor bide devit3
Blmyorumki kanımı daha 2 hafta once almştı.eksiklik gorseydi yazardı heralde :/Doktorunuzun size içine a b D Grubu vitaminlerin bulunduğu OMEGA içeren bir hap vermis olması lazımdi gynofero ben de kullanıyorum d vit de kullanıyorum bahsettiğim vitamin hapinda magnezyumdan potasyuma her şey var onların eksikliği de ağrı yapıyor
Bu arada sizi tanıyor gibiyim tanıyor derken buradan hamile kalmaya calistgmz dönemden isminizi hatrlyorum cok sevindim saglkla gelsn insallah.Ben de 25+5 günlük hamileyim 12. Haftadan beri vitamin hapı alıyorum çevremdeki çoğu kişi de alıyor size neden verilmedi
Ben hatırlayamadim ama neredenBu arada sizi tanıyor gibiyim tanıyor derken buradan hamile kalmaya calistgmz dönemden isminizi hatrlyorum cok sevindim saglkla gelsn insallah.
Umarm dogru hatrlyorumdur cunku sürekli yazşyoduk bende 24 haftalgm hemen hemen aynı.kalmsz cok sukur rabbm tum isteyenlsre de nasip etsn
Anladım canımBlmyorumki kanımı daha 2 hafta once almştı.eksiklik gorseydi yazardı heralde :/
Doktorumda cok iyi işinin ehlidir aslında
Bu aarada bi yerde okudum kadının biri 26 haftalkkken o da sanciları hep varmis stresten demis erken dogum vsAnladım canım