• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kasik agrisi

prensesss06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
20
2
1
41
Merhaba 20 hafta 4 günlük hamileyim ara ara sağ kasik ağrım oluyor bunu yaşayan arkadaslar paylasirmi? nasıl geçiriyorsunuz bu dönemi

Bende daha çok sol tarafta ağrı var gebelik başlangıcından beri. Doktorum normal dedi, az sıvı alımından kaynaklanabilirmiş.

pzt ayrıntılı ultrasona gireceğiz bakalım. Doktora soracağım çok şey olacak:) @mevzuar kaç haftaliksin canım

Kizlar bende 16 haftalik hamileyim kasiklarima bir haftadir agri giriyor normal mi acaba doktor a gittim cok hareketli o yuzden olabilir dedi ama progestan verdi kullanmalimiyim bilemedim

Kizlar bende 16 haftalik hamileyim kasiklarima bir haftadir agri giriyor normal mi acaba doktor a gittim cok hareketli o yuzden olabilir dedi ama progestan verdi kullanmalimiyim bilemedim
Progestan zarar verecek bir ilaç değil düşmesin diye kullanılıyor bebeğimiz.Ben fitil olarak kullandım ilk üç ay lekelenmem oldu diye.Ama lekelenme apandisit problemimden kaynaklıymış.Kasık ağrısı çok normal.Içeride dünya tatlısı bir varlık var.Sunu da soyleyeyim başınıza gelirse korkmayın.Sağ alt kısımda ani batma hissi yaşamanız da normal.Damarlar geriliyormus rahim büyüdükçe.

meraba arkadaşlar. 5+2 deyim. 2 gündür şidetli kasik ağrısı yaşıyorum normal mi. henüz dr a gitmedim. yarın gitsem çok erken gibi

Merhaba arkdslar 8 haftalk hamileyim kasık agrm cok fazla adet sancısı gibi sol tarafmda oluyor doktr progestan verdi neden vermiş olabilir bi zarari varmi bu ilacn allaha cok sükür kanamam yok sadce agrı var

Merhaba arkdslar 8 haftalk hamileyim kasık agrm cok fazla adet sancısı gibi sol tarafmda oluyor doktr progestan verdi neden vermiş olabilir bi zarari varmi bu ilacn allaha cok sükür kanamam yok sadce agrı var

Korkulacak birsey yok canım.Progestan ilk üç ayında progesteron hormonu düşüklüğü nedeniyle bebeğin düşmesin diye veriliyor.Zararı yok.Hap veya fitil olarak kullanılabiliyor.Ben fitil olarak kullandım.En az günde 2 litre sıvı tuketmelisin ağrı olmaması için.

Back