Gebelikte kasık agrısı

Elifpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.014
26
38
Bartın
Kızlar 4 haftalık hamileyım ve kasıklarımda asırı sancı var adet sancısından bıle daha fazla inanın cok korkuyorum neden olabılır acaba doktoruma sormayı unuttum aynı şeyı yasayan varsa bır fıkır versın lutfen

canim bende suan 7 haftalik hamileyim bende adetime az kala acayip kasik agrisi cektim hatta regl olucam sandim bisey gelmeyince yolunda gitmeyen bisey var diye dr ye gittim hersey yolunda dedi suan orda hazirliklar var agri sizi kramp normal dedi ama ilerleyen haftalarda geciyo en azindan hafifliyo merak etme.Allah kucagina almayi nasip etsin

hamileliğin ilk aylarında olan doğal şeyler bunlar korkmayın.

hatta hamilelik belirtisidir kasıklarda ağrı.benimde ilk aylarında baya şiddetli olmuştu

Tsk ederım canım cok sagol ama ınan içimde korku oluyor işte lavaboya gıttıgımde korkuyla gıdıyorum adet olucam sanıyorum doktorda keseyı gormeden bırsey dıyemem dedı bayramdan sonra cagırdı inş sende bebısını saglıcakla alırsın kucagına

hamileliğin ilk aylarında olan doğal şeyler bunlar korkmayın.

hatta hamilelik belirtisidir kasıklarda ağrı.benimde ilk aylarında baya şiddetli olmuştu

Tsk ederım cnm sagol ilk gebeliğim insan ıster istemez korkuyor işte sanki heran bırsey olacakmıs gıbı allahım inş hersey yolunda gıder

Kann testi yaptirdinmi canim dr ler keseyi görmeden yuzde yuz konusmuyolar malesef bende ayni sen gibi cok erken gittim kese gozukmedi tabii kann degerimde baya dusuktu hatta ama cok iyi bi doktorum var sukurler olsun ki her konuda yardimci,hamilelikte en onemli sey iyi bir dr bence.Bu arada icini ferah tutu unutma stres en onemli dusman.Hamileligin tadini cikar

Evet canım zaten kanda ogrendım gebeligimi ama 1 bucuk ay adet gecıkmesı yasadım ve o arz hamıle kaldım ılk degerım 90.56 cıktı deger dusuk ıkı gun sonra gel ıkıye katlaması lazım dedı tekrar yapıldı ve 298.90 cıktı ıkıye katlamıstı ama kese gozukmez dedı tabı o yuzden doktorum net bırsey soylemedi

bende 4haftalik hamileyim.3cu haftada kese gorundu bende cok sukur.bende sadece adetime 1hafta kala ve gunumden bi kac gun sonraya kadar kasik agrim oldu ama cok hafif oluyordu.simdi 3gundur nezle oldum.agrilarim basladi.hic boyle agrimazdi.korkuyorum acaba hastalik yuzunden mi bebegime birsey oluyor(((

Yok canım neden hemen en kotuyu dusunuyırsunki kasık agrısı normal dıyorlar bende 4 haftalık gebeyım inan bende asırı bir kasık agrısı var adet sancısından cok daha fazla bende korkyrum ama stres yapmamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…