Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba catlatma jgnesinin 13. Gunu test yapmıştım negatifti bugun 16 . Gunum ama agrim var kasiklarjm surekli bir adet olscam gibi bir degisik şekilde agriyor acaba gebelikteki kasik ağrısı nasil oluyor ben adet mi olacak ki onu
Kizlar merhaba catlatma jgnesinin 13. Gunu test yapmıştım negatifti bugun 16 . Gunum ama agrim var kasiklarjm surekli bir adet olscam gibi bir degisik şekilde agriyor acaba gebelikteki kasik ağrısı nasil oluyor ben adet mi olacak ki onun gibi agriyor
Merhaba öncelikle Rabb'im isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende de kasık ağrıları vardı.hemde aşırı. Mide bulantısı ve kusma da dahil. Adet günüme yakın kanama başladı. Kullanılan ilaçlardan dolayi ve tutmayan embriyo atılacağı için aşırı aşırı ağrı olur demişti doktor.Kizlar merhaba catlatma jgnesinin 13. Gunu test yapmıştım negatifti bugun 16 . Gunum ama agrim var kasiklarjm surekli bir adet olscam gibi bir degisik şekilde agriyor acaba gebelikteki kasik ağrısı nasil oluyor ben adet mi olacak ki onun gibi agriyor
Belki de bende de öyle olacak tesekkur ederimMerhaba öncelikle Rabb'im isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende de kasık ağrıları vardı.hemde aşırı. Mide bulantısı ve kusma da dahil. Adet günüme yakın kanama başladı. Kullanılan ilaçlardan dolayi ve tutmayan embriyo atılacağı için aşırı aşırı ağrı olur demişti doktor.
Merhaba mide bulantısından ne kadar süre sora regl oldunuz?Merhaba öncelikle Rabb'im isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende de kasık ağrıları vardı.hemde aşırı. Mide bulantısı ve kusma da dahil. Adet günüme yakın kanama başladı. Kullanılan ilaçlardan dolayi ve tutmayan embriyo atılacağı için aşırı aşırı ağrı olur demişti doktor.
Beş gün sonra regl oldum. Mide bulantım transferin sekizinci günü başlamıştı.ben kesin hamileyimdir demiştim.ama nasip olmadıMerhaba mide bulantısından ne kadar süre sora regl oldunuz?
Hamile miymişsinKizlar merhaba catlatma jgnesinin 13. Gunu test yapmıştım negatifti bugun 16 . Gunum ama agrim var kasiklarjm surekli bir adet olscam gibi bir degisik şekilde agriyor acaba gebelikteki kasik ağrısı nasil oluyor ben adet mi olacak ki onun gibi agriyor