Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar gebeliğinin 5 . ve ya 6. haftalarında kasıklarında ağrı ve sancısı olan varmı . ani hareketlerde kasıkta olusan sancı ve regli olcakmış gibi ağrı olması iyimi kötümü .lütfen birileri cvp yazsın![]()
Gebeliğimin başından beri benimde kasıklarımda ağrı oluyor.
Sanki bişey batıyormuş gibi aniden girip kısa sürede geçiyor.
Bebişimizin yerleşmesi ile alakalıymış ve normalmiş, forumda okuduklarıma göre...
Çok fazla ağrın yoksa üzüme kendini :)
Ama ağrıların çok rahatsız edici ise dr. danışmanda fayda var canım.
dün akşam gittim dr .bel ve kasık ağrıları kanama olmadığı sürece iyimiş. rahim büyüyomuş. bebek iyice yerleşiyomuş .:) bu arada akşam ilk kalp atışlarınıda dinlemiş olduk .tam 6 haftalık olmuş bebişim . ama ne yazıkki hala düşük tehlikem var ilaç ve iğne kullanmak zorundayım![]()
Aynı haftalardayız sanırım benimde şuan 7 haftalık :)
Kalp atışlarını duymana çok sevindim.
Üzülme stres yapma sakın, dinlen ve bebişinin iyi olduğunu düşün.
Hiçbirşey olmaz Allahın izniyle annesine sımsıkı tutunur tatlı bebişin :)
İyi düşün iyi olsun :)
AMİNNNN . allah nasip ederse aynı zamanlarda dünyaya gelcek bebişlerimiz ... galba herşey yolunda gidiyor çünkü kendimi gerçekten hamile hissediyorum hemen hemen her belirtisini yaşıyorum . aman iyi olsunda her şeyini çekmeye razıyım :)) canım sen ne gibi belirtiler yaşıyosun söylermisin ....
dün akşam gittim dr .bel ve kasık ağrıları kanama olmadığı sürece iyimiş. rahim büyüyomuş. bebek iyice yerleşiyomuş .:) bu arada akşam ilk kalp atışlarınıda dinlemiş olduk .tam 6 haftalık olmuş bebişim . ama ne yazıkki hala düşük tehlikem var ilaç ve iğne kullanmak zorundayım![]()
Canım ne oldu sonuçBen 7 haftalık hamileyım cok kotu kadık we bel agrım war 3 gun once doktora gıttm kalp atısı daha yık dedı we dusuk tehlıken war dedı ıgne werdı bılmıyrun haftaya tekrar gıdecem baklım ne olacak
geçmiş olsun canım benimde agrılarım çok oluyo inşallah kucagımızada alırızCanım ne oldu sonuç
geçmiş olsun canım benimde agrılarım çok oluyo inşallah kucagımızada alırız[/QUO
Siz kaç haftalıksınız ben 8 hafta bugüb ilk dfa ağrım oldu azıcık geçti bide mide bulantm yoktu su içtim demin çıkardım ilk defa
Allahım korusun meleklerini ve seni Kahverengi lekelenmem var progestan içiyorum sabah dr gittik iyi dedi 10 gün sonra çağırdı hakkımızda hayırlısı olsunsaol canım benim 7 haftalık ikiz bebeklere gebeyim canım bénde sıvılarda aynı öyleyim peçeteden bile midem bulanıyo normal kanama olmadıgı sürece korkma
o çok normal canım bende ilk zamanlar kahve rengi akıntılardan korkuyodum adet kanaması gibş olunca gel dedi dr AMİNN cümlemizeAllahım korusun meleklerini ve seni Kahverengi lekelenmem var progestan içiyorum sabah dr gittik iyi dedi 10 gün sonra çağırdı hakkımızda hayırlısı olsun
Amiiino çok normal canım bende ilk zamanlar kahve rengi akıntılardan korkuyodum adet kanaması gibş olunca gel dedi dr AMİNN cümlemize