• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kasık ağrısı

gulumsebebek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
9.496
12.516
198
Merhaba hanımlar,
17 haftalık hamileyim son 1 haftadır arada kesilip tekrarlanan kasık ağrım var. Bugun sabahtan beri özellikle sol kasığımla bacağımın birleşimi olan bölge ve sol bacağım ağrıyor belime de vuruyor aynı zamanda. 2 gün sonra kontrolüm var fakat merak içindeyim önemli bi durummudur bu aynı şeyleri yaşayan varmı?
Kanama vs yok şükür.

Benimde sen gibi başlamıştı hala sürüyor sol tarafım kalçam kasığım ağrıyor sürekli. Doktora söyledim bazı kadınlarda oluyor dedi magnezyum verdi ama bi işe yaradımı dersen bende bir işe yaramadı 🤷🏼‍♀️ İnşallah geçer senin ağrın. Doğurucam nerdeyse hala sol tarafıma ağırlığımı veremiyorum.

Çatı agrısı sanrm🙁 Bnm de o zmnlar baslamstı hala agrıo tabi öncesine göre biraz daha hafifledi gibi. Ama hep normal dedi doktor. Genişlemeden kaynaklı dedi.
Benimde sen gibi başlamıştı hala sürüyor sol tarafım kalçam kasığım ağrıyor sürekli. Doktora söyledim bazı kadınlarda oluyor dedi magnezyum verdi ama bi işe yaradımı dersen bende bir işe yaramadı 🤷🏼‍♀️ İnşallah geçer senin ağrın. Doğurucam nerdeyse hala sol tarafıma ağırlığımı veremiyorum.
Allah razı olsun içimi rahatlattınız bazı yerlerde idrar yolu enfeksiyonu filanda okumuştum oda korkuttu gözümü yine sorarım tabi doktora ama tek bu sebepten ağrıyorsa ağrısın çok şiddetli değil şükür ama insanında aklı kalmıyor değil haliyle elenetal vitamin kullanıyorum sanırım ek bişeyler verir

Merhaba hanımlar,
17 haftalık hamileyim son 1 haftadır arada kesilip tekrarlanan kasık ağrım var. Bugun sabahtan beri özellikle sol kasığımla bacağımın birleşimi olan bölge ve sol bacağım ağrıyor belime de vuruyor aynı zamanda. 2 gün sonra kontrolüm var fakat merak içindeyim önemli bi durummudur bu aynı şeyleri yaşayan varmı?
Kanama vs yok şükür.
16 haftaligim canım bendde kaisk ağrısı ve özellikle sırt ağrısı oluyor.bugun kontrolüm vardı.bebek iyi çok şükür canım.İnslalh seninde bir sıkıntı yoktur.bugun kayinvlidemde ben çok bel.agrisi çektim dedi

16 haftaligim canım bendde kaisk ağrısı ve özellikle sırt ağrısı oluyor.bugun kontrolüm vardı.bebek iyi çok şükür canım.İnslalh seninde bir sıkıntı yoktur.bugun kayinvlidemde ben çok bel.agrisi çektim dedi
Bu hafta hafifledi ağrılar bazen hiç olmuyor sanırım dönem dönem değişiyor inşallah kötü bişey yoktur teşekkür ederim

Merhaba hanımlar,
Kanama vs yok şükür.
Merhaba bi sorum olucak ama oncelikle Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin 😇 bende 6 haftalik hamileyim 2 gundur bel agrim var bu normal mi sizce sizde de oldumu bu haftalarda agri ve alt karin agrisi

Merhaba bi sorum olucak ama oncelikle Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin 😇 bende 6 haftalik hamileyim 2 gundur bel agrim var bu normal mi sizce sizde de oldumu bu haftalarda agri ve alt karin agrisi
Tam hatırlamıyorum ama 7. Haftada alt karın ağrısı hissetmiştim.Zaten her adet gününde sanki adet olacakmış gibi bel ve alt karın ağrısı oluyor hala bende.yani seninde normal set tarihine yakın ya olması çok normal bence.eger dayanilamayacak kadar çoksa ve kanama varsa sıkıntı yoksa ben hep çektim ve çekiyorum canım.Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🥰🧿

Tam hatırlamıyorum ama 7. Haftada alt karın ağrısı hissetmiştim.Zaten her adet gününde sanki adet olacakmış gibi bel ve alt karın ağrısı oluyor hala bende.yani seninde normal set tarihine yakın ya olması çok normal bence.eger dayanilamayacak kadar çoksa ve kanama varsa sıkıntı yoksa ben hep çektim ve çekiyorum canım.Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🥰🧿
Sorunu ben cevapladım canım ♥️

Kanama yok cok şükür bitek agrilarim var bide ilk hamileligim sanirim o yuzden biraz korkuyorum bisey olunca ama rahatladim simdi biraz 🤭😚 Cok teşekur ederim amin inşallah 🙏🙏

Merhaba amin cümlemizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻 İlk haftalarda oluyo bel kasık ağrısı yerini iyice sağlamlaştırıyor sanırım 😇 kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktorum ozamanlar

Merhaba amin cümlemizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻 İlk haftalarda oluyo bel kasık ağrısı yerini iyice sağlamlaştırıyor sanırım 😇 kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktorum ozamanlar
Cok tesekur ederim valla oyleymis bugun dr kontrolunde hersey normaldi cok sukur rahatladim🥰🥰

Merhaba hanımlar,
Kanama vs yok şükür.
Çok ÖZÜR Dilerim sizden bugün benden böyle su geldi sizce normalmi 6+3 haftalk hamileyim çok korktum lütfen cvb verin ne olabilir bu 🥺

Eklentiler

• IMG_20220310_221106.jpg
    IMG_20220310_221106.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 1.048
  • Screenshot_2022-03-10-22-10-28-027_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-03-10-22-10-28-027_com.whatsapp.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 1.144
Çok ÖZÜR Dilerim sizden bugün benden böyle su geldi sizce normalmi 6+3 haftalk hamileyim çok korktum lütfen cvb verin ne olabilir bu 🥺
Ben en başından beri progestan fitil kullandığımdan sürekli akıntım vardı dönem dönem sulu olabilen o yüzden çok farketmedim fitile bağladım hep fakat sizin durumu çok bilemedim bariz sulu bi akıntı olmuş ama sebebi normalmidir bilemiyorum doktora danışın içiniz rahat etsin isterseniz

Merhaba siz gebeliginiz i ne zaman öğrendiniz gecikmeniz oldu ondan sonra mi

Arkadaş size bir sorum olacak benim son adet tarihim 24 ocak dahada adet olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı 2 belirgin çizgi çıktı geçenlerde randevu aldm 22 Mart'ta randevu verdiler bu sefer benden aşırı akıntı geliyor çok korkuyorum acaba düşük riski olabilirmi ilk hamileliğimde hiç böyle akıntı olmuyordu bu ikinci gebeliğim değişik ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum size fotoğraflarıda PAYLASACAM bu durumda olan oldumu lütfen cvb verin 🥺😭😭

Eklentiler

• IMG_20220315_172019.jpg
    IMG_20220315_172019.jpg
    128,9 KB · Görüntüleme: 411
  • IMG_20220315_135112.jpg
    IMG_20220315_135112.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 467
  • IMG_20220315_135051.jpg
    IMG_20220315_135051.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 375
  • IMG_20220314_095325.jpg
    IMG_20220314_095325.jpg