Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 11. Haftadayım baya çıktı göbeğim:) sanırım dedikleri gibi iç karın meselesi.Kızlar gebelikte karnınız ne zaman çıktı 11 haftalık gebeyim bir gram karnım yok ne zaman çıkar sizce
Olabilir belirtilerinizde de azalma oldu mu benim yok gibi neredeyseBen de 11. Haftadayım baya çıktı göbeğim:) sanırım dedikleri gibi iç karın meselesi.
İçimi ferahlattınız :)21. haftaya kadar hiçbir şey yoktu :)
Hadi ya peki yedi aylık gibi mi yoksa daha mı küçük duruyor7. Aya girdim bu ay çıktı![]()
Çok küçük duruyor geçen gün acile gittim ağrım vardı 30 hafta diyince doktor inanmadı karnımı açtı hemenHadi ya peki yedi aylık gibi mi yoksa daha mı küçük duruyor
Benim de yok gibi belirtiler azaldı bir haftada herkes farklı şeyler yaşıyor demek ki :)Ben de 11 haftalık hamileyim benim de hiç yok. Tam tersi hatta bulantılardan ve kusmadan sebep hiçbir şey yiyemediğim için zayıflıyorum zaten kilolu bir insan değildim alt karnım da iyice gitti![]()
Maşallah ya peki zayıf biri misiniz onunla da bir ilgisi olabilir mi acabaÇok küçük duruyor geçen gün acile gittim ağrım vardı 30 hafta diyince doktor inanmadı karnımı açtı hemen![]()
Hayır iç karnım çok geniş, annemde bana hamileyken hamileyim yer verir misiniz kötü oldum demiş otobüste yer vermemişler inanmamışlarMaşallah ya peki zayıf biri misiniz onunla da bir ilgisi olabilir mi acaba
Evet zaten çok belirti yaşamadım. Midem 3-5 kere bulanmıştır. Göğüs ağrım azaldı iyice. Sadece biraz uykum geliyo gündüzleri o kadar :)Olabilir belirtilerinizde de azalma oldu mu benim yok gibi neredeyse
Benim gibi o zaman içim rahatladı :)Evet zaten çok belirti yaşamadım. Midem 3-5 kere bulanmıştır. Göğüs ağrım azaldı iyice. Sadece biraz uykum geliyo gündüzleri o kadar :)