Gebelikte karında kaşıntı

bayanacizane

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
688
127
Arkadaşlar karnımın çatlak yerlerinde kaşıntı ve küçük sivilceler var acayip kaşınıyor acaba uyuz mu oldum normal bir durum mu netten baktığımda uyuz falan diyo korktum

Tatlı badem yağı sürmeyi dene bana iyi gelmişti hiçte catlamadim, sana da iyi gelir umarım

Çok çatladı işe yarar mı ki doktor zeytinyağı sür dedi çatlak umurumda değil de çok fazla kaşınıyor
Zeytinyağı benim elimi bile kasindiriyor bı süre bekleyince, bazılarına iyi geliyor ama tatlı badem yağı iyi geliyor sabah akşam sürüyordum sonra sistikce gerildikce öğlen sık sık sürdüm bende, kaşınmasin diye, iyi geliyordu benim çok işime yaradı hiç kasimadim

Göbek tüylerini almaya başladıysan ondan kaynaklı batık, sivilce olabilir. Ya da hormonlardan kıllanmaya başladıysan o da sivilce yapmış olabilir. Kaşıntı zaten tamamen cildin gerilmesinden kaynaklı. Gün içinde sık sık nemlendir. Losyonlardansa yağlar daha başarılı

Zeytinyağı benim elimi bile kasindiriyor bı süre bekleyince, bazılarına iyi geliyor ama tatlı badem yağı iyi geliyor sabah akşam sürüyordum sonra sistikce gerildikce öğlen sık sık sürdüm bende, kaşınmasin diye, iyi geliyordu benim çok işime yaradı hiç kasimadim
Tamam badem yağı süreyim teşekkür ederim

Göbek tüylerini almaya başladıysan ondan kaynaklı batık, sivilce olabilir. Ya da hormonlardan kıllanmaya başladıysan o da sivilce yapmış olabilir. Kaşıntı zaten tamamen cildin gerilmesinden kaynaklı. Gün içinde sık sık nemlendir. Losyonlardansa yağlar daha başarılı
Kaşıntı normal de sivilceler çıktı işte doktora yazdım bakalım ne dicek

X