- Konu Sahibi seyhanmerve
-
Hayrlisiyla istediginz sonucu alirsinz insallahTesekkur ederim, bugun kan verdim sonuclari ogrenecegim. Ilginize tesekkurler
Moralinizi bozmak istemem ama benim de o haftada agrilarim vardi 6 haftalikken kahverengi lekeler ve 7 haftalikkende kanama oldu ve dusuk gerceklesti..tabi ayni sey olcak diye birsey yok ama dikkatli olun.agri ve kanama dusuk tehdidi imis.istirahattan baska yapacak birsey yok.yatacaksiniz benim kizim vardi ben mecbur kizimla ugrasmistim.Arkadaşlar merhaba bende 5+6 haftalık hamileyim son bir haftadır çok şiddetli sancılarım var az miktarda kanamalarım var ama hergun bu kanamalarım oluyor doktor kalp atışını duyana kadar beklieyelim dedi Çarşamba kalp atışı için görüşüceğiz eğer duymazsa ölü bebek olabilir ve kürtaj gereke bilir dedi sancılara artık dayanamıyorum benimle aynı durumda olup bebeğini sağ sağlim kucağına alan anneler varmı şuanda pregestan kullanıyorum günde üç defa yardımlarınızı rica ederim
Sürekli dinlenme halindeyim sadece lavoba ihtiyacımı görüyorum doktora gidiyorum kese güzel bebekte var deniliyor ama kanamam bir türlü durmuyor çok afedersiniz kanamam kırmızı lekenme falanda değil çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum ve benim ilk gebeliğimMoralinizi bozmak istemem ama benim de o haftada agrilarim vardi 6 haftalikken kahverengi lekeler ve 7 haftalikkende kanama oldu ve dusuk gerceklesti..tabi ayni sey olcak diye birsey yok ama dikkatli olun.agri ve kanama dusuk tehdidi imis.istirahattan baska yapacak birsey yok.yatacaksiniz benim kizim vardi ben mecbur kizimla ugrasmistim.
Kanama gebelikte olnamasi gereken birseymis ama kanamasi olupta doguran cok var sahsen biliyorum dr kanamanin sebebi icin birsey demedi mi.bazen bebegin yerlesim yeriyle alakali olabiliyormus bu kanama.hakkinda hayirlisi olsun Allah ne derse o olur herseydede vardir bi hayir benim icinde ilk uc ayda olan dusukler icin eger kadinda bir rahatsizlik yoksa (rahimle alakali yada kan pihtilasmasi) o zaman bebekdeki anormallikten kaynaklaniyormus (kromozomsal,genetik sorun,plesantayla alakali sorun).yani bir yerde normal olmayan embriyoyu vucut atiyormus.hersey olacagina varir.sen elinden geleni yap senin dinlenme şansin daha fazla benim pek olmamistiSürekli dinlenme halindeyim sadece lavoba ihtiyacımı görüyorum doktora gidiyorum kese güzel bebekte var deniliyor ama kanamam bir türlü durmuyor çok afedersiniz kanamam kırmızı lekenme falanda değil çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum ve benim ilk gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?