Merhaba kızlar,
Ben de 7 +4 günlük hamileyim,geçen cuma kalp atışı için gittik ama ama kese 5 +2 de kaldı bebek yok,1 haftadır 2 günde bir hcg yapılıyor ve ultrasona giriyorum,ama sonuç boş gebelik,sağlıksız bir gebelik. ...pazar günü kahverengi lekelenme tarzında kanamam başladı,1 gece hastanede kaldım....Dr um kararı bana bıraktı,istersen kürtaj yapalım,istersen 2 gün sonra kontrol yapalım aklında bişi kalmasın ama her an kanaman başlayabilir düşük yapabilirsin dedi...pazartesi ve çarşamba bakıldı ama kesede hiç büyüme yok ve bebek de yok...yarın son kez bakılacak değerlerime...olmazsa akşam üstü kürtaj olacağım...çünkü kanamam git gide artıyor,büyük pıhtı şeklinde koyu kırmızı ...ve çok korkuyorum...
ayrıca gebeliğin başında düzenli olarak 2 katına çıkan hcg değerim bi yerde durmuş,şu an %25 artıyor,4000 lerde...halbuki 50 binleri geçmem lazımdı...Bir de hamileliğin ilk haftalarındaki sürekli wc ye gitme olayı,gögüslerde sızı ağrı,bulantım hiç bişi kalmadı 1 haftada hepsi bitti...
hakkımızda hayırlısı olsun.3.aşılamamda tutmuştu ,ilk gebeliğimdi ama napalım...
Düşükten sonra ilk işim genetik araştırmayı yaptırmak olacak.
Allah isteyen herkese bebek versin.