gebelikte kanama

Kanama agri normal canim rahim normale donene kadar devam edebilir.gerci ben bebegimin acisindan bu agrilari hissedwmedim
dr ultrasonda rahimde kan yok dedi dünde gayet iyiydim damla damla geliyordu ama bugun adet agrım cok var ve kanamam adetmişim gibi olmaya basladı peki ne kadar sürer boyle kanaması :KK43: cum gunu hcg testi yapılacak değerim düşüyor diyemi inşallah bir sorun olmadan bu süreci tamamlarım.

dr ultrasonda rahimde kan yok dedi dünde gayet iyiydim damla damla geliyordu ama bugun adet agrım cok var ve kanamam adetmişim gibi olmaya basladı peki ne kadar sürer boyle kanaması :KK43: cum gunu hcg testi yapılacak değerim düşüyor diyemi inşallah bir sorun olmadan bu süreci tamamlarım.
Canim herkesinki farkli olur benim bir bucuk ay surdu.hala ara kanamalarim var .benim hcg normal gebelik sifirlanmis am kanamalari bende amlamadim sali gunu bende gidecem doktora insallah en kisa zamanda sifamizi verir allah

Canim herkesinki farkli olur benim bir bucuk ay surdu.hala ara kanamalarim var .benim hcg normal gebelik sifirlanmis am kanamalari bende amlamadim sali gunu bende gidecem doktora insallah en kisa zamanda sifamizi verir allah
Benim de kanamam durdu ama icimde hala parca varmis nasil bi surec beni bekliyo bem de cok merak ediyorum

Benim de kanamam durdu ama icimde hala parca varmis nasil bi surec beni bekliyo bem de cok merak ediyorum
Bende cok merak ediyorum hayat nelere gebeymis yaa.hic aklima gelmezdi kanama ihtimalim vardi gebelikte ama bebegimin kalbinin duracagini hic dusunmemistim.simdi tekrar bebek dusunursem eger olur mu diye merak ediyorum.plasenta ayrilmadigi icin kyrtaj oldum.kuret ile kazima yapildi.insallah rahimde yapisma olmaz bu yuzden allah yardimcimiz olsun

Bana umut verdiniz gercekten mesajinizi okuduktan sonra ben de umutlandim karamsarlik guzel dusuncelere birakti yerini. Bazen bir cumle bile insanin tum dusunce bicimini etkileyebiliyor. Allah razi olsun.

Allah sizden de razı olsun ne demek.. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar birbirini çok iyi anlıyor bu bir gerçek..

Kurtaj olucam bu kurtaj dan sonra kanamalar devam ediyor mu ederse ne kadar sürer ilişkiye girilebilir mi insan

Benim de 6 mm parca kalmis dusuk yapali 8 gun oluyo kanamam bugun bitti. O parca da duser mi acaba. Bi de parca kalmasi adet duzenini nasil etkilicek siz yasamissiniz bize tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim.

Benim kürtajdan sonra kanamam 10 gün kadar az az sürmüştü.. Doktor 15 gün ilişki yasak demişti biz 20 gün felan beklemiştik... 2 ya da 3. gün benim de şiddetli adet sancısı gibi bir sancım olmuştu ben kürtaj olduğum halde o gün lavaboya gittim beyaz züerinde diyah nokta olan bişi düşürdüm bilmiyorum bebeğim miydi : S

Benimde kesenin etrafı kan pıhtılaşma sı olmuş kesem bozulmaya başlamış Dr bana da progestan folik asit bide iğne vermişti kanamam durdu ama içerde kesenin etrafı kan pıhtılaşma si olmuş çoook korkuyorum Bebeğimi düşürcem diye bana da dua edin lutfen

aynı sorun bendede var canım ama nasıl sonuçlanacak bilmiyorum hayırlsıını diliyelim

8+5 haftalikti benimki.tekrar hamile kalabildiniz mi ben bi de cik zor hamile kaliyorum bunun icin 6 ay ugrasmistik.

Biz tam 13 haftanın ilk gunundeydik kürtaj olduğumda, ilk adetim 26. günde oldu, periodum değişti yani. benim dr'um korunmana gerek yok dedi, kürtaj sonrası da bircok kez kontrol ettt. Bu ay ilk denemeyi yaptık bekliyorum adetin geçmesini test yapmak için, şu anda acayip adet belirtileri var ama inşallahhhh gebelik belirtisidir onlar.

Biz tam 13 haftanın ilk gunundeydik kürtaj olduğumda, ilk adetim 26. günde oldu, periodum değişti yani. benim dr'um korunmana gerek yok dedi, kürtaj sonrası da bircok kez kontrol ettt. Bu ay ilk denemeyi yaptık bekliyorum adetin geçmesini test yapmak için, şu anda acayip adet belirtileri var ama inşallahhhh gebelik belirtisidir onlar.
Canim allah hayirlisini versin insallah hepimizin gonlune gore versin. Sonucu bizimle de paylasirsan cok sevinirim olumlu ya da olumsuz.uzuntunu tazelemek istemem ama kendiliginden mi dustu yoksa kalbi mi durmustu. Bi de sebebinin ne oldugunu ogrenebildiniz mi. Ilk gebeliginiz miydi. rahat ol hic sikinti yapma bizim icin en hayislisini en dogru zamanda versin allah ins.

Kızlar dün gece dusuk yaptım :KK43: gözümün önüne geldikçe cok kotu oluyorum :KK43: düşükten sonra 72 saat icinde yapılması gereken bi iğne falan var diye duymuştum Dr oyle bisey yok dedi ve sadece ağrı kesici bide antibiyotik iğne yaptı. Baska bisey varmı eşimle benim kanım uyuşmazlığım var ama 1 Mayıs'ta zaten iğnesini olmuştum Dr bi daha olmana gerek yok dedi
tekrardan iğne olmam gerekir mi? bide bu takvimi nasıl kaldırıcam :KK43:

Çok geçmiş olsun canım, bizde de kan uyuşmazlığı var ve kürtajdan hemen sonra iğne yaptılar bana, ilk 72 saatte olması gerekiyormuş. Ama sen zaten oldum demişsin o yüzden gerek duymadı dr demek. Hamilelik döneminde mi iğne yaptilar sana uyuşmazlık için? Bana hamileyken olmaz doğumdan sonra demişlerdi, kürtaj olunca da o zaman yapıldı. Merak ettim şimdi.

Canim allah hayirlisini versin insallah hepimizin gonlune gore versin. Sonucu bizimle de paylasirsan cok sevinirim olumlu ya da olumsuz.uzuntunu tazelemek istemem ama kendiliginden mi dustu yoksa kalbi mi durmustu. Bi de sebebinin ne oldugunu ogrenebildiniz mi. Ilk gebeliginiz miydi. rahat ol hic sikinti yapma bizim icin en hayislisini en dogru zamanda versin allah ins.

Ilk gebeligimdi, bebek gelişmemiş :KK43: ağrım vardı çok, randevu tarihinden önce çağırdı dr 'nne olur ne olmaz' dedi, çünkü benim ağrım gebeliğin ilk gününden beri vardı ve 9ay da surebilirmis kişiye göre, yani normal de olabilirmis ağrılı olmasi. Kese büyümüş fakat bebeğim küçücük kalmıştı, zor görülüyordu :KK43: paroloji sonucu normaldi, genetik test yaptirmadik ama ilk gebelik olduğu için. Yani tam olarak nedenini bilmiyoruz, dr'un söylediği 'iilk gebeliklerde cok sık görüldüğü ve bebeğin doğal yaşama ayak uyduramayacak bir olağandışı durumu olma ihtimali'
bu ay sonucu mutlaka yazacağım :) inşallahhhh hakkımızda en hayırlısı olur, her şerde bir hayır vardır

evet bebeğim sağlıklı doğdu şimdi 19 aylık olduk... aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkma stres yapma gerekli testlerini yaptır gerisini allaha bırak. geçmiş olsun inşllh kendini hazır hisstiğinde tekrar hamile kalırsın. sevgilerle.

Ilk gebeligimdi, bebek gelişmemiş :KK43: ağrım vardı çok, randevu tarihinden önce çağırdı dr 'nne olur ne olmaz' dedi, çünkü benim ağrım gebeliğin ilk gününden beri vardı ve 9ay da surebilirmis kişiye göre, yani normal de olabilirmis ağrılı olmasi. Kese büyümüş fakat bebeğim küçücük kalmıştı, zor görülüyordu :KK43: paroloji sonucu normaldi, genetik test yaptirmadik ama ilk gebelik olduğu için. Yani tam olarak nedenini bilmiyoruz, dr'un söylediği 'iilk gebeliklerde cok sık görüldüğü ve bebeğin doğal yaşama ayak uyduramayacak bir olağandışı durumu olma ihtimali'
bu ay sonucu mutlaka yazacağım :) inşallahhhh hakkımızda en hayırlısı olur, her şerde bir hayır vardır

Allah saglikli hayirli bi bebek dunyaya getirmeni nadip etsin insallah en kisa zamanda :)

evet bebeğim sağlıklı doğdu şimdi 19 aylık olduk... aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkma stres yapma gerekli testlerini yaptır gerisini allaha bırak. geçmiş olsun inşllh kendini hazır hisstiğinde tekrar hamile kalırsın. sevgilerle.
Maasallah Darisi basimiza insallah. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler.

Çok geçmiş olsun canım, bizde de kan uyuşmazlığı var ve kürtajdan hemen sonra iğne yaptılar bana, ilk 72 saatte olması gerekiyormuş. Ama sen zaten oldum demişsin o yüzden gerek duymadı dr demek. Hamilelik döneminde mi iğne yaptilar sana uyuşmazlık için? Bana hamileyken olmaz doğumdan sonra demişlerdi, kürtaj olunca da o zaman yapıldı. Merak ettim şimdi.
Aslında senın gibi biliyorum ben hamileliğin 20.haftasında falan oluyor bide doğumdan hemen sonra ama benim kanamam oldu diye Dr yaptı zaten 7 gun sonra düşük Yaptım Dr gerek yok nifaka yapmamıza dedi

Olumlu da olsa olumsuz da olsa bu ayki sonucu yazarım demiştim, regl oldum :KK43: cok sasirmadim aslında periodum henüz düzene girmedi, ovulasyon hesaplamak da zor oluyor bu durumda, inşallah en hayırlı zamanda güzel haberler verebilirim. :)
Sen nasıl oldun bu arada, her şey yolunda mı?

Olumlu da olsa olumsuz da olsa bu ayki sonucu yazarım demiştim, regl oldum :KK43: cok sasirmadim aslında periodum henüz düzene girmedi, ovulasyon hesaplamak da zor oluyor bu durumda, inşallah en hayırlı zamanda güzel haberler verebilirim. :)
Sen nasıl oldun bu arada, her şey yolunda mı?
En kisa zamanda senden guzel haberler alacagima eminim canim. Ben de adet olmayi bekliyorum :) umarim duzene girer hemen vucudum.

merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile 4 hafta 5 günlük gebeyim. dün birkaç damla kahverengi kanama ile hastaneye gittik. ultrason öncesi spektrumu sokunca adetin son günü gibi kahverenegi akıntı geldi. sonra kesildi ilk zamanlarda adet ağrısı gibi ağrım vardı ama şimdi ağrım yok dün progestan iğne vurdular bugün proluton depot vurdular kese 7 mm kan birkşntisi 2 cm kese bozuk dğil. kanama yok artık bazen lavaboya gidince siyaha yakın nokta şeklinde crinone jel çıkıyor ama her seferinde değil. benim durumumda olan ve bebeğini kucağına alan var mı

merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile 4 hafta 5 günlük gebeyim. dün birkaç damla kahverengi kanama ile hastaneye gittik. ultrason öncesi spektrumu sokunca adetin son günü gibi kahverenegi akıntı geldi. sonra kesildi ilk zamanlarda adet ağrısı gibi ağrım vardı ama şimdi ağrım yok dün progestan iğne vurdular bugün proluton depot vurdular kese 7 mm kan birkşntisi 2 cm kese bozuk dğil. kanama yok artık bazen lavaboya gidince siyaha yakın nokta şeklinde crinone jel çıkıyor ama her seferinde değil. benim durumumda olan ve bebeğini kucağına alan var mı
Allah yardimcin olsun dinlen ayaklarini havaya kaldirarak uzan. Ilaclarini ihmal etme. Dualarimiz seninle. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Evet Cnm ilk gebelikti 7. Haftamdaydım ama de 5 haftalık dedi kalp atışlarını pazartesi dinleyecektik. Ama bi yandan iyiki dinlememişim diyorum daha perişan olurdum. Zaten 15 gündür kanamam vardı Dr yatak istirahati verdi dun aksam bu saatlerde adet ağrım başladı bi Türlü gecmek bile Artık gece 00:30 gibi lavaboya Kalktım ve kocaman bir avuç Parçalar düştü gördüm sok oldum ve bayıldım kanamam olduğu için ailemin yanında kalıyordum. Hemen bayılmısım annemler ayıltmaya çalıştı sürekli kanamam var dediğimi hatırlıyordum ve hastane gitmek için hazırlandım iç Çamasırımda bir tuhaf Parça vardı anlayamadım ve gördüğüm an kusmaya başladım :KK43: cok kötü oldum 6 saat çektiğim karın agrısı bi an geçti. Hastaneye gittiğimizde Dr o Parçayı gösterildiğimizde evet bebek o ve düşmüş dedi :KK43: çok kötü oldum iyiki iyice bakmamışım yoksa hayatta toparlayamazdım kendimi :KK43: Allah yardımcımız olsun :KK43: en kısa sürede bunu atlatmak istiyorum :KK43: Dr içerse Parça kaldıysa hcg düşmez dedi cuma gunu tekrar test yapalım dedi şimdi antibiyotik içmeye baslıcam :KK43:
Canım sanki beni anlattın aynını yaşamadım ama yasiycak gibi hissediyorum 7+1 de kalbi icin gittiğimde duyamadık zaten bebegide göremedik aynen iyki duymamışım doktorum %80 düşük dedi 3 gündür lekem geliyor adet gibi daha parça falan düşürmedm bu perşembeye kadarda düşmezse de hap vercek düşmesi için çok korkuyorum ve 3 asilama sonrası negatif ,,tüp e hazırlanıyordu. .. kendilimden Hamile kalmstm hangisine yanayım bilmiyorum

X