gebelikte kanama

geçmiş olsun canım inşallah herhangi bir sorun çıkmaz bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Merhaba... Çok geçmiş olsun... Ben de ilk bebeğimi kaybettim... Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum... İki ay korunma sürecinden sonra gebe kaldım tekrar ve oğluma kavuştum şükürler olsun.. Ama o iki ay korunma sürecinde tüm testlerimi yaptırdım... Panik biri olduğum için sebebini araştırdım hematoloji tıbbi genetik her bölüme gittim.. Pembe bir yalan söyledim iki düşüğüm var diye testlerimi yaptılar hiçbişi çıkmadı... Doktorumun dediği gibi sanırım sağlıksız bir bebek olduğu için rahim kendi kendine o bebeği atarmış vücuttan... Muhakkak ki insan çok yıpranıyor... Ama tekrar gebe kalıp sağlıkla ilerlediğini gördüğün an acın hafifliyor... Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip eder bir evlat..

allah yardimciniz olsun dinlenin bol bol

Mesajininz beni umutlandirdi cok tesekkur ederim. Umarim ben de sebebininogrenebili

Hangi testleri yaptirdiniz hatirladiginiz kadariyla benimle de paylasir misiniz guneydoguda ogretmenim her imkana sahip degiliz burada o yuzden siz beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Hangi testleri yaptirdiniz hatirladiginiz kadariyla benimle de paylasir misiniz guneydoguda ogretmenim her imkana sahip degiliz burada o yuzden siz beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben de doğudayım.. Erzurumdayım... Araştırma hastanelerinde yapılır diye biliyorum.. Ben de üniversite eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım... Testler fazla o yüzden isimden ziyade bölüm söyleyeyim.. Öncelikle hematoloji bölümüne gittim dedim iki düşüğüm var biri kürtaj gerekli testleri yaptırmak istiyorum dedim. Onlar biliyorlar zaten o testleri.. Bu bölüm sonradan kazanılan pıhtılaşma vs. var mı diye bakıyor zaten.. Sonra onlara söyleyin sizi tıbbi genetik bölümüne de yönlendirsin... Orda da söyleyin tüm pıhtılaşma testlerini yaptırmak istiyorum deyin.. Tıbbi genetik bölümü de genetikten gelen bir pıhtılaşma var mı onu inceliyor bir sürü çeşidi var.. Çeşitlerine göre ileri düzeyde mi ne durumda öğrenebiliyorsunuz.. Ben de hepsi temiz çıktı.. Ben her iki durumda da sevindim çünkü bişi çıksaydı sebebini öğrenip ona göre tedavi olacaktım gebelikte bişi çıkmadı dedim nasip değilmiş demekki... Kadın doğum doktorları bu testleri ilk düşükte gerekli görmüyor ama bence sıkıntı varsa neden ikinci cana mal olsun... Fırsatınız varsa yaptırın derim.. Birazcık koşuşturmaca geçiyor ama olsun kafanız da dağılır... Çok sıkıntı etmeyin kendinize...

C
cok tesekkur ederim bu testleri yaptiricam ins hakkimizda hayirlisi olur. Dediginiz gibibiki durumda da insan sevinir hastaligim belli oldu ya da iyiymisim bi sikinti yok der insan.

C

cok tesekkur ederim bu testleri yaptiricam ins hakkimizda hayirlisi olur. Dediginiz gibibiki durumda da insan sevinir hastaligim belli oldu ya da iyiymisim bi sikinti yok der insan.

Evet.. Allah dermansız dert vermesin... İnşallah her şey gönlünüze göre olur...

Evet.. Allah dermansız dert vermesin... İnşallah her şey gönlünüze göre olur...
Bana umut verdiniz gercekten mesajinizi okuduktan sonra ben de umutlandim karamsarlik guzel dusuncelere birakti yerini. Bazen bir cumle bile insanin tum dusunce bicimini etkileyebiliyor. Allah razi olsun.

Canım bende 07 martta düşürdüm bebeğimi anlam veremedim ama benimde senin gibi düşükten önceki gün bütün belirtilerim gitmişti gögüslerim indi karnımın ağrısı kesildi falan. crione kullandım bende hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren. crione düşüğün ağrılarını yok etmiş kanamam hayatımı tehlikeye sokacak cinsten değildi. ilk düşüklerin nedenleri genelde bilinmiyormuş. sağlıksız bir bebeği rahimin kabul etmemiş olabilir dedi banada. rabbim tez zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin tüm bekleyenlere

Cok gecmis olsun acil sifalar. Tekrar hamile kalirsaniz buraya yazarsaniz cok sevinirim. Allah herkesin gonlune gore versin ins.hakkimizda hayirlisi.

Insalah duzelir canim yaa dualarim seninlee okudumcok uzuldum bende hamileligimde ayni teshis konulduu sormak istediklerin varsa yardimci olabilirim sana ben cok arastirdim esimin arkadasida doktor ondan cok bilgi sahibi.olmustuk rabbim yardimcin olsuun simdi nasilsin

Cok gecmis olsun .acini anliyorum bende bebegimi kaybettim Allah yardimcin olsum

Kurtaj olucam bu kurtaj dan sonra kanamalar devam ediyor mu ederse ne kadar sürer ilişkiye girilebilir mi insan

Kurtaj olucam bu kurtaj d
an sonra kanamalar dev
bildigim kadariyla kurtajdan sonra belirli bir sure veriliyo.enfenksiyon falan olmasin diye .onu kurtaji yapacak doktora sorarsin canim sali gunu.cok gecmis olsun.rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.bebegin icin cok uzuldum .benimde plesantanin arkasinda pihtisi vardi bende kaybettim bebegimi benimki 25 haftalikti

Kızlar dün gece dusuk yaptım gözümün önüne geldikçe cok kotu oluyorum düşükten sonra 72 saat icinde yapılması gereken bi iğne falan var diye duymuştum Dr oyle bisey yok dedi ve sadece ağrı kesici bide antibiyotik iğne yaptı. Baska bisey varmı eşimle benim kanım uyuşmazlığım var ama 1 Mayıs'ta zaten iğnesini olmuştum Dr bi daha olmana gerek yok dedi
tekrardan iğne olmam gerekir mi? bide bu takvimi nasıl kaldırıcam

Cok gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…