Dun gece gittim dr a progestan verdi zaten kullaniyordum bu ilaci. Dusuk riski var dedi. Goguslerimdeki sislik dolgunluk da artik yok hamileleik oncesi haline dondu endiseleniyorum bu yuzdenDoktora gittiniz mi? Gitmediyseniz acilen gitmeniz gerekiyor
Dun gece gittim dr a progestan verdi zaten kullaniyordum bu ilaci. Dusuk riski var dedi. Goguslerimdeki sislik dolgunluk da artik yok hamileleik oncesi haline dondu endiseleniyorum bu yuzden
Bugun kendi dr uma gidicem ins her sey yolunda gider ve kanama durur cunku wc de o kani gorunce cok korkuyorum ve uzuluyorum.Canım simdilik tek yapman gereken dinlenmek ve su icmek bolca ama kanama devam ederse tekrar doktora gitmen gerekir diye biliyorum ben
Simdi doktordan geliyorum bebegimiz yerindeymis. Ancak kanama hala devam ediyo transamine ve crinone diye iki yeni ilac verdi progestan a ek olarak.
peki siz saglikla bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi. Allah saglik versin hepimize.geçmişler olsun .sakın kalkma ayağa sadece tuvalet için kalk.aman dikkat.bende aynı şeyleri yaşadım.hep yattım 10 gün boyunca.sağlıklı sıhhatli inşallah bişey olmadan devam edersiniz
canım yaaa moralini bozmak gibi olmasın ama benim kızım sadece 1 gün yaşadı maalesef.kalbinde sıkıntı varmış.tespit edilemedi.ama benim şekerim yüksekti hamilelikte ona bağladılar.yani senin inşallah sağlıklı sıhhatli olur.peki siz saglikla bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi. Allah saglik versin hepimize.
Yukarida yazdigim ilaclari kullaniyorum hic bi sey yapmadan yatarsam iyiyim bi sikinti yok ama ignemi yaptirmaya gideyim geleyim 15dk lik mesafe o zaman bile dinlenme ihtiyaci duyuyorum karnim agrimaya basliyo hemen. Hayirlisi olsun artik kismetimizde ne varsa o olsun.canım yaaa moralini bozmak gibi olmasın ama benim kızım sadece 1 gün yaşadı maalesef.kalbinde sıkıntı varmış.tespit edilemedi.ama benim şekerim yüksekti hamilelikte ona bağladılar.yani senin inşallah sağlıklı sıhhatli olur.
1mayista malesef bebegimi kaybettim cok zor zamanlar gecirdim fakat simdi biraz daha iyiyim. Ancak neden bebegimi dusurdugumu cok merak ediyorum sebebi neydi acaba. Bir de tekrar hamile kalirsam yine ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum. Peki siz bebeginizi saglikla kucaginiza alabildiniz mi.merhaba konuyu görünce yazmak istedim... benimde kanama oldu ilk başlarda progesteorun ve kan sulandırıcı iğne kullandım. dr demiştir gerçi ama bana sölenenide sölim yat dinlen çok gerekmedikçe gezinme. ben progesteronu çok sersemlik yaptı die fitil olarak kullandım sen ne şekilde kullanıyosun bilmiyorum ama bana bölesi daha ii gelmişti. ve mümküse int. bişeye bakma tv olumsuz progrmlar izleme eglenceli şeyler yap ve herne olursa olsun heryseyin allahtan olduğunu unutma olumlu olumsuz hersey senin için hayırlı olandır. geçmiş olsun inşllah sağlıkla sıhatle gebeliğini tamamlar yavrunu kucağına alırsın.
Bana da dr progesteron igne ve fitil vermisti ama kan sulandirici vermedi. Yakinlarimda da kan pihtilasmasi yuzunden dusuk yapanlar oldu bende de mi kan pihtilasmasi var acaba1mayista malesef bebegimi kaybettim cok zor zamanlar gecirdim fakat simdi biraz daha iyiyim. Ancak neden bebegimi dusurdugumu cok merak ediyorum sebebi neydi acaba. Bir de tekrar hamile kalirsam yine ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum. Peki siz bebeginizi saglikla kucaginiza alabildiniz mi.
1mayista malesef bebegimi kaybettim cok zor zamanlar gecirdim fakat simdi biraz daha iyiyim. Ancak neden bebegimi dusurdugumu cok merak ediyorum sebebi neydi acaba. Bir de tekrar hamile kalirsam yine ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum. Peki siz bebeginizi saglikla kucaginiza alabildiniz mi.
8+5 haftalikti benimki.tekrar hamile kalabildiniz mi ben bi de cik zor hamile kaliyorum bunun icin 6 ay ugrasmistik.Geçmiş olsun canım,
evet insan nedenini merak ediyor fakat ilk gebeliklerde cok sık yaşanan bir durummuş bu. Doktorum bana istersen genetik test yaptirabiliriz ama ilk gebelik olduğu için ben gerek görmüyorum siz bilirsiniz dedi, biz de gerek gormedik. Çünkü böyle bebeklerde doğal yaşama ayak uymasina engel olabilecek bir sorun olurmus ve bebek gelisimini ya da kalbini durdurmuş. Senin kaç haftalıktı?