gebelikte kanama

bademli35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
69
1
86
İstanbul
15 haftada kanamam başladı 1hafta dinlendim kanama durdu 2gun sonra tekrar başladı tekrar doktora gittim 1hafta hastanede yattım sonrasında 10 gun istirat verdi kanamamda kesenin alt tarafında 5cm miş doktor kese altındaki kanamalar daha tehlikesiz dedi kesenin üst tarafındakî daha riskliymiş fakat kanama sebebi belli değilmiş ama bebek sağlıklı diyor umarım biran önce düzelrim gebelikte kanamada hastanede serum verildi kanamayla damarlar kasılıyormuş onu engellemek için yanî sıvı çok önemliymiş bol sıvı tükettim birde haftada bir proluton kullandım bu arada kanama kırmızı renkli olunca doktora gidilmesi gerekiyor bende ara az miktarda kırmızı ara ara kahverengi kanama geldi. Kırmızı kan aktif kanama kahverengi rahimin icinde biriken beklemiş kanmış doktor kesenin altındaki kanaman sızarak zamanla geçip doku haline gelerek düzelir dedi bende kese altında kanama olur bebek düşer diye çok korktum evde hiç gezmeden yatıyorum istirat önemli benim gibi sorun yasayanlar içini ferah tutsun her kanamada bebek düşmüyormuş.

Allah seni ve bebeğini korusun canım çok dikkat et

kızlar yardım edın lütfen en son adet tarıhım 18 agustosdu bu ay adet olmam gerekırken ılk defa kahverengıakıntı geldı 2 gun bende doktora gıttım ve rahımde kese gordu cok sasırdım beklemiyordum ama vajinal ult.baktı o sırada kırmızı kandı doktorda sasırdı pazartesı tekrar gıdıcez kan testı yapcaz ama benım suan normal kanamam ver ama kasık ağrım var dıorum eger bebek olmasaydı o kese hıc gozukmezdı dımı????yada bu kanamaya rağmen yasar mı bebegım lütfen yardım edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…