15 haftada kanamam başladı 1hafta dinlendim kanama durdu 2gun sonra tekrar başladı tekrar doktora gittim 1hafta hastanede yattım sonrasında 10 gun istirat verdi kanamamda kesenin alt tarafında 5cm miş doktor kese altındaki kanamalar daha tehlikesiz dedi kesenin üst tarafındakî daha riskliymiş fakat kanama sebebi belli değilmiş ama bebek sağlıklı diyor umarım biran önce düzelrim gebelikte kanamada hastanede serum verildi kanamayla damarlar kasılıyormuş onu engellemek için yanî sıvı çok önemliymiş bol sıvı tükettim birde haftada bir proluton kullandım bu arada kanama kırmızı renkli olunca doktora gidilmesi gerekiyor bende ara az miktarda kırmızı ara ara kahverengi kanama geldi. Kırmızı kan aktif kanama kahverengi rahimin icinde biriken beklemiş kanmış doktor kesenin altındaki kanaman sızarak zamanla geçip doku haline gelerek düzelir dedi bende kese altında kanama olur bebek düşer diye çok korktum evde hiç gezmeden yatıyorum istirat önemli benim gibi sorun yasayanlar içini ferah tutsun her kanamada bebek düşmüyormuş.