Gebelikte kanama

fikriyeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
39
0
22
Merhaba kızlar yardımm, 3 gün önce 2 tane gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Sonrasında kan da değerlerim çok düşük çıktı boş gebelik de olabilir veya bebek çok küçük de olabilir dedi doktor. Ama şimdi adet olur gibi kanamam oluyo hastaneye gittim ultrasonda kese görünmedi ama değerlerim yükselmiş. Hamilelik var mı yok mu belli değil dediler. 2 haftalık hamilelikte bu kadar kanama olması normal mi kızlar?

değerler nasıl önemli olan o? 648le kesem görünmedi düşük oldu benimde
Benim değerlerim ilkinde çok düşük çıktı 46.3 ama ikincisinde yükselmiş 91.29 çıkmış. İlkine bakarsak hamile değilsin diyebiliriz ama ikinci yaptığımız değerlerin bizi arada koyuyo hamilesin veya değilsin diyemiyoruz dediler. Keseyi de görmediler zaten şuan sürekli kanamam oluyo.

Kese gozukmesi icin 1000li deger bekler doktorlar
Bu degerlerde ulturasonda rahim duvari kalin mi sorun var mi diye bakilir ancak
Eger beta yukselmeye devam ediyor ve kanama eslik ediyorsa riskli gebeliktir yatman gerekir

Kese gozukmesi icin 1000li deger bekler doktorlar
Bu degerlerde ulturasonda rahim duvari kalin mi sorun var mi diye bakilir ancak
Eger beta yukselmeye devam ediyor ve kanama eslik ediyorsa riskli gebeliktir yatman gerekir
İlk kanı sağlık ocağında verdim aile hekimi değere bakıp belki boş gebelik de olabilir dedi. Peki boş gebelik de beta yükseliyor mu bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…