Gebelikte kanama yardım!!!

esinti09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
2
0
36
Aydın
Arkadaşlar 17 haziranda idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.o gün biraz lekelenmem oldu.ertesi gün doktora gittim.Doktor karından ultrasonla keseyi gördü.Kan testi de pozitif çıktı.Bi sorun olmadığını söyledi.Aynı akşam yine lekelenmem oldu.Ertesi günde devam edince doktoru aradım progestan kullanıp kanama devam ederse kontrole gelmemi söyledi.iki gün bişey yoktu kesildi sandım ama 21 haziranda akşam ve ertesi sabah koyu kırmızı bir kanmama oldu hemen doktora gittik.doktor keseyi yine gördü düşük tehditi olabileceğini söyledi ilaç kullanmaya devam et ve dinlen dedi.benim kanamalarım az da olsa devam ediyor her tuvaletten sonra biraz biraz geliyor bu durum moralimi çok bozuyor böyle bir durum yaşayan var mı kanama hep devam mı edecek ne zaman kesilir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

canım kesilebilir de devam da edebilir.kesilirse iyi tabii ama devam edip doğumla sonuçlanan da var.ama sen sen ol dinlen mutlaka ve sürekli kontrole git.

son adet tarihin nedir ? aynıyız sanıım .ben hastanede yatıyorum şu an kanamadan dolayı
kanamam çok oldu benim bildiğin kırmızı kan foşur foşur ama bebekte bişey yok dedi dr. yatıcaksın dedi wc hariç kalkma dedi.prolüton depot iğne oluyorum gün aşırı progestan falan gerek yok dedi

bol su iç ve yatak istirahati en iyisi.hastaneye gitsende aynısı olur.inşallah yerleşme kanamasıdır.problem yoktur.

bu arada yediklerine içtiklerine dikat et bazı besinler kasık sancısı yapar.maydonoz nane gibi.yeşil çayları araştırmadan da içme:)

teşekkür ederim 11 mayısta adet gördüm en son polikistik over hastasıyım ilaçla korunuyordum ilk ayda hamile kaldım çok sevindim ama umarım hevesim kursağımda kalmaz bugün hep yattım öğlen 1.30dan beri bir şey yok okadar gerildim ki hamile olduğumu bile hissedemedim doya doya

Benimde ilk önce kahverengi akıntım gelmişti doktor 10 gün rapor verdi daha sonra sabah ve akşam kanamam gelmeye başladı progestan kullandım ve hala kullanıyorum doktorum raporumu uzatmıştı 20 gün yattım yani şimdi 8 haftalık oldum bebeğimn kalp atışlarını gördük çok mutluyum. Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın :)

hiç kalkmadan yatacaksın, çok sıkıcı bir durum hareketsizlik sürekli yatmak biliyorum ama bi süre katlanacaksın
progestanı günde kaç tane içiyorsun?
12. haftaya kadar çok dikkatli olman lazım kanamaların varsa
allah şifanı versin,inşallah bebeklerimiz ellerimize sapa sağlam gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…