• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama/ kahverengi akıntı!!!

aysbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
328
16
118
Merhaba arkadaşlar
ben şuan 9 hafta 2 gün ikizlerime hamileyim
6 gün önce aniden kanamam başladı ama azda degıl sanki muslugu açmıssın gibi akıyordu hemen doktorumu aradım ve beni cagırdı
ultrasyonda bebeklerim iyi gözüküyordu kalpleri gümbür gümbür atıyordu çok şükür ama kanamamın devam ettigi için kanamam durana kadar hastanede kalmamı istedi doktorum cok sukur o gece durdu ertesi gün doktorum tekrar baktı bebeklerin iyi oldugunu söyledi kalplerini tekrar dinletti, rahimde içerisinde herhangi bir kanama yok dedi ve bana 10 günlük rapor verdi sadece wc ihtiyacın için kalk dedi
simdi 3-4 gündür kahverengi akıntım geliyor crinone jel ve progestan kullanıyorum jelden kaynaklanıyor zannediyordum ama dün parca parca kahverengi lekeler geldi tekrar gittik doktora bebekler iyi dedi kanamanın kalıntıları ola bilir dedi dr
cok sükür parca halinde gelmiyor artık ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor
aranızda bunları yasayan yada tecrübesi olanlar varmı?
Dr bebekler iyi desede korkuyorum cunku daha önce 2 düşük yasadım ve bu gebeligim 2. Aşılama denemede tuttu

Merhaba arkadaşlar
ben şuan 9 hafta 2 gün ikizlerime hamileyim
6 gün önce aniden kanamam başladı ama azda degıl sanki muslugu açmıssın gibi akıyordu hemen doktorumu aradım ve beni cagırdı
ultrasyonda bebeklerim iyi gözüküyordu kalpleri gümbür gümbür atıyordu çok şükür ama kanamamın devam ettigi için kanamam durana kadar hastanede kalmamı istedi doktorum cok sukur o gece durdu ertesi gün doktorum tekrar baktı bebeklerin iyi oldugunu söyledi kalplerini tekrar dinletti, rahimde içerisinde herhangi bir kanama yok dedi ve bana 10 günlük rapor verdi sadece wc ihtiyacın için kalk dedi
simdi 3-4 gündür kahverengi akıntım geliyor crinone jel ve progestan kullanıyorum jelden kaynaklanıyor zannediyordum ama dün parca parca kahverengi lekeler geldi tekrar gittik doktora bebekler iyi dedi kanamanın kalıntıları ola bilir dedi dr
cok sükür parca halinde gelmiyor artık ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor
aranızda bunları yasayan yada tecrübesi olanlar varmı?
Dr bebekler iyi desede korkuyorum cunku daha önce 2 düşük yasadım ve bu gebeligim 2. Aşılama denemede tuttu

canım geçmiş olsun.
hiç gebeliğim olmadığı için bilemıyorum.
sana sadece dua edebiirim.
rabbım kucağına almayı nasıp etsin.
Bizlere de evlat nasıp etsin.Amin:nazar:

canım bnde 3 kez gebelik yaşadım 3.dndddde bnde aynı olayı yaşadım kanmam olmadı ama 1 hafta aynı haftalarda hep akıntı oldu kahverengi doktorum düşük tehlikesi yok demşti ama nolur nolmaz progeston vermişti 1 hafta devam edip bitmiştisadece leke geliyosa gecicek demektiranladığım kadarıyla ama yine doktoruna danış devam ettiğini söle inşalh sağ salim kucana alırsın canım sağlıklı gebekler inşalh

arkadaşımıda hamileleiğinin 3. ayında bardaktan boşalır gibi kanaması oldu lekelenmesi yara kuruduğu için devam etti. Sonra şükür o da geçti. Oğlu 2 yaşında ben 3 düşük yaptım ,biri ikiz kave leke geliyordu. Ama inanılmaz ağrıyla birlikte, sonra bebeklerimi kaybettim. Ama arkadaşımın hiç ağrısı olmadı ve ben en ufak bi lekede kalp atışı alamadım. Hiç korkma dua et inş bi şey olmaz. 14 haftalık gebeyim ve aynı şeyleri gene yaşıyorum banada dua et....:32:

Back