Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim ve bebeğimin cinsiyetini inanılmaz merak ediyorum iki kez kanama geçirdim düşük olacak diye korktum fakat bişey olmadı.anlattıgım kişiler kanama olursa erkek bebeğin olacak diyorlar sizcede doğrumu bu cavplarınızı bekliyorum.
Canım heycanın cok normal ama hiç alakası yok =) Benim kanamam bulantım falan olmadı. Kimisinde bulantı oluyomus erkekte. Kız bebekte olmuyomus. Bünyeyle alakalı denilenlere kulak asma. Zaten 2 hafta falan sonra öğrenirsin az cok tahmini bişeyler beliriyor 16. haftada. Büyük ihtimalde doğru cıkıyo. İçine ne doğduğuda önemli tabii. Ben hep erkek olcağını hissetmiştim. Vitrinlerde hep erkek kıyafetine gidiyodu gözüm istemeyerekte olsa. Halbuki kız cocuguna daha cok özenirdim. En başta elbette sağlıklı olur insallah. Allahım hayırlısını nasip etsin :)
ilk hamilelgimde hep bulantım oldu.bunda ise hiç olmuyor.gayet rahat ve güzel bir gebelik geciriyorum.canım, sen de demi bulantı vb olmuyor, peki seninkinin cinsiyeti ne?
benim hep aklımdan gonlumden erkekmiş gibi geciyor hatta benim de babasınında ruyasına erkek olarak girdi ama dedigine gore kızlarda bulantı olmuytor demişssin... acaba kız mı erkek mi cok meraktayım bende...
ilk hamilelgimde hep bulantım oldu.bunda ise hiç olmuyor.gayet rahat ve güzel bir gebelik geciriyorum.
Bana göre bünyeden bünyeye değişir o benim arkadaşım 5 ay boyunca cok kötü oluyordu oglu oldu.canım benimde kafam karısıyor artık.öğrenince yazarız artık.hımmm kız olabilir yanı benimki... neyse saglıklı olsun da insallah
yanıtın için tşkler![]()
canım, sen de demi bulantı vb olmuyor, peki seninkinin cinsiyeti ne?
benim hep aklımdan gonlumden erkekmiş gibi geciyor hatta benim de babasınında ruyasına erkek olarak girdi ama dedigine gore kızlarda bulantı olmuytor demişssin... acaba kız mı erkek mi cok meraktayım bende...
Bu benim ikinci gebeliğim ilk cocugum kızdı ve ölümlerden döndüm tam bir işkencceydi.Ve 10 yıl ara verdim cok uzun süre oldu yani ikinci kez anne olmak çok heyecan verici doktor ikili taramada cinsiyeti söyledi ama ondada yanılma payı çok yüksek biliyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ama cidden 2 hafta nasıl gecicek bilmiyorum.
Sagol canım Allah razı olsun ama bunu gercekten merak ediyorum cünkü etrafımda kanaması olanların hep erkek cocugu oldu.gerceklik payı ne kadar bi fikrim yok.Allahım sanada evladınada sağlık versin canım cok geçmiş olsun. İlk dönemlerde her hafta gun hesabı yaptığın için biraz zor geçiyor zaman :) Öğrenince yaz bari bizide meraklandırdın :):)
Çok rahat bi hamilelik yaşıyorum bulantı kusma tiksinme flan hic bişey olmadı. Cinsiyeti erkek tatlım eşimde bende erkek gördük rüyamızdada. Hep öyle hissettik öylede oldu :) Bulantı falan bünyeyle alakalı ama hep bulantı olmayınca erkek , Bulantı varsa kız derler kimileri :)