Çok teşekkürler ama çok endiseleniyorum çünkü kanim pihtili geliyor ve ilk gebeligin oyuzden et parçasımi pihtimi ayırt edemiyorumcanım bazı gebelerde kanama olabılıyormuş bebek sağlıklı olsada.ılaçlarını kullan, ıstırahat et.allah yardımcın olsun
Çok dua ediyorum inşallah sagsalim kavuşuruz pazartesi günü başka bir doktora gidicem inşallah bakalım ne diyecekanladım canım.kolay değıl gerçekten endışelısındır.ama elınden ne gelebılırkı.bebek ıyıymış sonuçta.moralını yuksek tutmaya çalış, bol bol dua et.olmadı başka bır doktora daha gozuk ıstersen
Merhaba aranıza yeni katıldım 7 haftalik hamileyim son 3 gündür kanamam var iki kez acil hastaneye gittim ama hiç bir durum yok bebek gayet sağlıklı görünüyor gunde 3 tane progestan kullaniyorum ama birsey değişmedi.başından böyle bir olay geçen var mı lütfen yardım. ..
canım ıkı kere dış gebelık geçırmış bırısı olarak soyluyorum senı çok ıyı anlıyorum.eğer bebışın yıyecek ekmeğı ıçecek suyu varsa sen ne yaparsan yap bebış olacak, ya da tam tersı.onun için bız dua edelım herşeyı mevlama bırakalım.sabır, sabır, sabır.sakın ol
Evet doğru söylüyorsun gerçekten öyle ama okadar zor geldik ki şu durumlara ilk gittigim doktor boş gebelik olduğumu söylemişti ve bana kürtaj için sıra aldırdı başka bir doktora gittim bir kaç gün sonra yolk kesesi oluşmuştu bebekte oluşmuştu artık kimseye güvenim. Kalmadı eğer ogun gitmeseydim ertesi gün kürtaj yapicaklardi ve kürtaj olmamak için evde yapmadığım is kalmadı koltuk kanepe kaldırdım yükseklere çıktım ama Rabbim korumuş hiç bişey olmadi inşallah yine bişey olmaz sag salim kucağımiza alirizcanım ıkı kere dış gebelık geçırmış bırısı olarak soyluyorum senı çok ıyı anlıyorum.eğer bebışın yıyecek ekmeğı ıçecek suyu varsa sen ne yaparsan yap bebış olacak, ya da tam tersı.onun için bız dua edelım herşeyı mevlama bırakalım.sabır, sabır, sabır.sakın ol
Yok hiç kalkmiyorum yattigim yerden sadece yemek ve Lavabo ihtiyacı için kalkıyorum yattigim halde kanamam varinşallah canım.yenımı kaldırdın ağır şeyler.acaba ondanmı kanama oldukı
anladım.ınşallah geçer.gelışmelerden haberdar et.dua ileYok hiç kalkmiyorum yattigim yerden sadece yemek ve Lavabo ihtiyacı için kalkıyorum yattigim halde kanamam var
İnsallahhh çok teşekkürleranladım.ınşallah geçer.gelışmelerden haberdar et.dua ile
merhaba 11. haftadayim pazartesi gunu iki su bardagi kadar kanamam oldu ozel hastanedeki doktorum ilginc olmamasi lazimdi kesede kan var dedi rahat edemedim...bugun acibademe gittim ve bebek yanlis yerde olusmus o yuzden saglam yere gecmeye calisir gecene kadar kanama olur dedi... sana tavsiyem bence iyi bir doktora git...ben bir haftadir kendimi yedim...ama bugun rahatladm cok sukur...doktor acikladi...kilcal damarlarim oynama yuzunden patlamis..İnsallahhh çok teşekkürler
Evet ya her ihtimal var inşallah yarın bir doktora gidicem size de çok geçmiş olsunmerhaba 11. haftadayim pazartesi gunu iki su bardagi kadar kanamam oldu ozel hastanedeki doktorum ilginc olmamasi lazimdi kesede kan var dedi rahat edemedim...bugun acibademe gittim ve bebek yanlis yerde olusmus o yuzden saglam yere gecmeye calisir gecene kadar kanama olur dedi... sana tavsiyem bence iyi bir doktora git...ben bir haftadir kendimi yedim...ama bugun rahatladm cok sukur...doktor acikladi...kilcal damarlarim oynama yuzunden patlamis..
Benim her hangi bir agrim olmadı ama 3 4 gün yoğun devam eden kanamalarım çok oldu bugün biraz daha azalma var ama inşallah bebislere hiç bişey olmaz rabbim korusunBen de eylul ayinda dusuk yaptim ve adet kanamasi beklerken yeniden hamile oldugumu ogrendim. 6 hafta 4 gunluk hamileyim. Bugun kasiklarimda sanci ile birlikte kucuk bi kan pihtisi cikti ve kanamam devam ediyor. Sizin kanamanizda kasikta sanci olustu mu acaba? Ben doktora gittim ve ultrasonda bakamayacaklarini 8 haftaya kadar beklemem gerektigini soylediler. Umarim bebegim bu kez iyidir...........
Arkadaslar şimdi dr dan geldim kanamaları rağmen bebek duruyo kese duruyo fakat bebegin gelişimi biraz yavaş ve olması gerekenden daha az gelişmiş şuanda dr progestan bırakmami söyledi pazartesi ne olacağı belli olacak bu arada bebegin kalp atislari henüz yok böyle bir olay yaşayan ve sonradan bebeği gelişen varmı?Benim her hangi bir agrim olmadı ama 3 4 gün yoğun devam eden kanamalarım çok oldu bugün biraz daha azalma var ama inşallah bebislere hiç bişey olmaz rabbim korusun
Arkadaslar şimdi dr dan geldim kanamaları rağmen bebek duruyo kese duruyo fakat bebegin gelişimi biraz yavaş ve olması gerekenden daha az gelişmiş şuanda dr progestan bırakmami söyledi pazartesi ne olacağı belli olacak bu arada bebegin kalp atislari henüz yok böyle bir olay yaşayan ve sonradan bebeği gelişen varmı?
Maalesef bebegi kaybettik pazartesi günü evde kendim düşük yaptim ne yazikki bebeğim elime geldi doğum sancisiyla düşürdüm fakat içeride büyük bir parça kaldığı için kürtaja alındım lokal anestezi dediler ama her anını hissettim çok agri çektim kürtaj esnasında sonrasında bir baygınlık geçirdim hastane de 3 saat kaldım ve taburcu oldum rabbim kimsenin başına vermesin kimseye yaşatma sin inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırım sağlıklı bir bebeğim olur ve sağlıklı hamilelik geçiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?