- 26 Aralık 2009
- 1.852
- 541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba doktor bey ben gecen ay progestan kullandım buay ayın 1de regl olmam gerekiyordu olmadım 5de test alıp evde yaptım ama biri silik cıktı bende doktora gittim ultrasonda doktor göremediğni söyledi çok küçük belli belirsiz dedi kan testi istedi teste b-hcg 292.81 cıktı hamilesin dedi cuma günü tekrar gel dedi sizce herşey yolundamıdır doktorun ultrasonda görmemesi normal mi? şimdilikten teşeküürler
merhabalar hocam size bir sorum daha olacak benim belim çok ağrıyor mormal adet döneminde de ağrıyordu ve kasıklarımda şidetli ağrı oluyor bunlar normal mi çok endişeliyim cuma günü doktora gidecem teşekkürler iyi günler
merhaba doktor bey,
ben behcet hastasıyım şikayetlerim ağız yarası ve eritema nodozum denilen bacağımdaki ağrılı şişlikler . 4 yıldır kolşisin ilaç kullanıyorum.gebelik düşüncesi ile behcet hastalığını takip eden doktoruma başvurduğumda ilacı 2 ay önceden bırakmam gerektiğini söyledi.şuanda 4 aydır ilacı içmiyorum 2 aydırda korunmuyorum ama henüz bebek yok.kadın doğum uzmanına danıştığımda ilacı içebiliceğimi söyledi ama ben korkudan içemiyorum sizin bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim?