Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba gebelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullansam herhangi bir zararı var mı bebeğe? Doktor yazıp yazmama konusunda kararsız kaldı . Zararı yoksa kullansam nolur ki?
Merhaba gebelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullansam herhangi bir zararı var mı bebeğe? Doktor yazıp yazmama konusunda kararsız kaldı . Zararı yoksa kullansam nolur ki?
En iyisini doktor bilir Ben de kullandım hiçbir sebep yokken ama hap kullandım iğne değil Doktorunuz yönlendirsin bize hiç sormayın valla bu işler risk Kimse kimsenin hayatını etkilemesin He şu var ki iğneden sebep karnınız mosmor gezeceksiniz Çürüyor maalesef göbek iğne yapa yapa. Ama hepsinin sonu güzel bitiyor bebeğinizi kucağınıza alınca hepsine değdi diyorsunuz Allahın izniyle