şu an baktım tahlillere değerlerimiz aynı çıkmışTrombofili panelinde hangi mutasyonu ne sekilde tasidigina gore Kadin dogumcunun karar verdigi bir durumdur bu. Mesela Bende mthfr677 ve factor v Leiden heterozigot. Ben sabahlari 100 lik corasprin ve 0,4 lik oksapar kullaniyorum.
herkese mrb öncelikle benim kafama takılan şey kan sulandırıcı oksapar 4ml günde 1 kere kullanıyorum. kan pıhtılaşması olduğu için 1 kere kalbi durdu 8 haftalık düşük yaptım. bundada aynı şeyleri yaşamamak için uğraşıyorum. duyduğuma göre dozu yüksek ve günde 2 kere kullananlarda var. acaba yeterli geliyormudur bana nasıl anlarım?
32 haftada aspirini bıraktınızmı?Bende 30 haftalık gebeyim .1 hafta sonra aspirini bırakmamı ve sadece 0,4 lük olsaparla devam etmemi söylediTrombofili panelinde hangi mutasyonu ne sekilde tasidigina gore Kadin dogumcunun karar verdigi bir durumdur bu. Mesela Bende mthfr677 ve factor v Leiden heterozigot. Ben sabahlari 100 lik corasprin ve 0,4 lik oksapar kullaniyorum.
Henuz o level e gelemedim.32 haftada aspirini bıraktınızmı?Bende 30 haftalık gebeyim .1 hafta sonra aspirini bırakmamı ve sadece 0,4 lük olsaparla devam etmemi söyledi
Siz değil doktorunuz anlar meleginize bakınca. Ben bebe aspirini kullanıyorum doktor yazıyor tabiki. Ultrasonda bebek gelişimi iyiyse demek ki her şey olması gerektiği gibi.herkese mrb öncelikle benim kafama takılan şey kan sulandırıcı oksapar 4ml günde 1 kere kullanıyorum. kan pıhtılaşması olduğu için 1 kere kalbi durdu 8 haftalık düşük yaptım. bundada aynı şeyleri yaşamamak için uğraşıyorum. duyduğuma göre dozu yüksek ve günde 2 kere kullananlarda var. acaba yeterli geliyormudur bana nasıl anlarım?
Iyi akşamlar benim bir sorum olacak bende kan pıhtılaşması çıktı tüp bebek yaptıracağız ama doktorum şimdiden aspirin kullan dedi hunde kaç sefer kullanmam lazım tedaviye adetim olmadan 1 hafta önce başlıcaz cevaplarsanız sevinirimherkese mrb öncelikle benim kafama takılan şey kan sulandırıcı oksapar 4ml günde 1 kere kullanıyorum. kan pıhtılaşması olduğu için 1 kere kalbi durdu 8 haftalık düşük yaptım. bundada aynı şeyleri yaşamamak için uğraşıyorum. duyduğuma göre dozu yüksek ve günde 2 kere kullananlarda var. acaba yeterli geliyormudur bana nasıl anlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?