gebelikte kan sulandırıcı dozunun yeterli gelip gelmemesi nasıl anlaşılır?

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
18
herkese mrb öncelikle benim kafama takılan şey kan sulandırıcı oksapar 4ml günde 1 kere kullanıyorum. kan pıhtılaşması olduğu için 1 kere kalbi durdu 8 haftalık düşük yaptım. bundada aynı şeyleri yaşamamak için uğraşıyorum. duyduğuma göre dozu yüksek ve günde 2 kere kullananlarda var. acaba yeterli geliyormudur bana nasıl anlarım?

Trombofili panelinde hangi mutasyonu ne sekilde tasidigina gore Kadin dogumcunun karar verdigi bir durumdur bu. Mesela Bende mthfr677 ve factor v Leiden heterozigot. Ben sabahlari 100 lik corasprin ve 0,4 lik oksapar kullaniyorum.

Trombofili panelinde hangi mutasyonu ne sekilde tasidigina gore Kadin dogumcunun karar verdigi bir durumdur bu. Mesela Bende mthfr677 ve factor v Leiden heterozigot. Ben sabahlari 100 lik corasprin ve 0,4 lik oksapar kullaniyorum.
şu an baktım tahlillere değerlerimiz aynı çıkmış

Ben yuksek riskliyim homozigotum yani 0.4 luk igne 80 lik ecoprin kullaniyorum... gunde cift doz tedavi dozudur fazla gelir. Tedavi dozu daja once emboli gecirmis olanlara yatan hastalara verilir. Yuksek doz baska sıkıntilara neden olabilir.. benimde daha once bi kaybim var ama ilac dozlarimi degistirmedik devam ediyoruz

32 haftada aspirini bıraktınızmı?Bende 30 haftalık gebeyim .1 hafta sonra aspirini bırakmamı ve sadece 0,4 lük olsaparla devam etmemi söyledi

Merhaba kızlar bende de Mthfr677 homozigot çıkmıştı . Şuan sadece günde bir kere oksapar 0.4 kullanıyorum . İlk gebeliğimde sadece coraspin kullanmıştım pıhtılaşmaya bakılmamıştı . 13+5 de düşük yaşadım. Şimdi de 5 haftalık hamileyim ve kanama yaşamaktan çok korkuyorum . Üstelik yine tüp bebekle gebe kaldım , bu 4. Denemem .

Kızlar bende 8 haftalık gebeyim . Bende de heterozigot çıkmıştı . Günde 100mg corasprin ve 0,4 enox iğne kullanıyorum . Doktorum 9.haftadan itibaren iğnemi 3 günde bire düşürmemi istedi. Ama yeterli gelmezse diye korkuyorum

Siz değil doktorunuz anlar meleginize bakınca. Ben bebe aspirini kullanıyorum doktor yazıyor tabiki. Ultrasonda bebek gelişimi iyiyse demek ki her şey olması gerektiği gibi.

Merhaba kızlar,
Kanın pıhtılaşma zamanını gösteren aptt değeriniz kaç çıkmıştı sizin? Benim 24 çıkmış alt değer 26 olmalıymış tahlile kendim baktım henüz doktor görmedi. Bende de mi pıhtılaşma var acaba

Iyi akşamlar benim bir sorum olacak bende kan pıhtılaşması çıktı tüp bebek yaptıracağız ama doktorum şimdiden aspirin kullan dedi hunde kaç sefer kullanmam lazım tedaviye adetim olmadan 1 hafta önce başlıcaz cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…