• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kan oranı ne kadar olmalı lütfen cevap kızlar

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
73
38
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 26 haftalık gebeyim şimdiye kadar Sincan 12.caddeye gidiyordum kontroller için doktorları çok iyi çok ilgili gerçekten çok memnundum oradan fakat bana erken doğum riskim olduğu söylendi başka hastanelere gittim şimdi her şey normal Allaha şükür kızımda bende iyiyiz ama bu kezde doğum korkusu başladı yeni doğan ünitesi olduğu için Zekai Tahiri öneriyorlar hep ama ben oraya gitmek istemiyorum doktorlarından dolayı aranızda Atatürk hastanesinde doğum yapan var mı orası daha iyi daha ilgili diye duydum gerçekten çok kararsızım lütfen bana yardım edin sizce hangisine gitmeliyim bir de benim kan oranım(hemoglabin değerim) hep 11 çıkıyor bazı doktorlar düşük bazılarıda normal olduğunu söylüyor sizce bu kan oranı doğum için yeterli mi ben sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum ve kan oranımdan korkuyorum :(

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 26 haftalık gebeyim şimdiye kadar Sincan 12.caddeye gidiyordum kontroller için doktorları çok iyi çok ilgili gerçekten çok memnundum oradan fakat bana erken doğum riskim olduğu söylendi başka hastanelere gittim şimdi her şey normal Allaha şükür kızımda bende iyiyiz ama bu kezde doğum korkusu başladı yeni doğan ünitesi olduğu için Zekai Tahiri öneriyorlar hep ama ben oraya gitmek istemiyorum doktorlarından dolayı aranızda Atatürk hastanesinde doğum yapan var mı orası daha iyi daha ilgili diye duydum gerçekten çok kararsızım lütfen bana yardım edin sizce hangisine gitmeliyim bir de benim kan oranım(hemoglabin değerim) hep 11 çıkıyor bazı doktorlar düşük bazılarıda normal olduğunu söylüyor sizce bu kan oranı doğum için yeterli mi ben sağ salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum ve kan oranımdan korkuyorum :KK43:

Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Benim kan değerimde 12 , doktorum çok iyi dedi ama ben yinede kan hapı kullanıyorum,sen kullanıyormusun ?

Sağol canım Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kan hapı kullanmıyorum doktor bana ferifer diye bir şurup verdi gebeliğimin 12.haftasından bu yana kullanıyorum ama pek faydasını görmedim ne zaman ölçtürsem 11 çıkıyor doktorların bazıları çok düşük değil diyor bazılarıysa düşük olduğunu söylüyor sen hangi kan hapını kullanıyorsun acaba bi de kaç haftalık gebesin canım

Arkadaşlar aranızda doğum yapan varsa kan oranınız ne kadardı ya da doğum için ne kadar olması gerekiyor cevap verirseniz çok sevinirim önemliiiii :(

mrb halime bende de aynı sorun var doktorum hemoglobin değerinin 11.5 seviyesinin normal olduğunu söyledi .Ancak benim de 10 çıktı :( üstelik 3 aydır sabah akşam ilaç kullanmama rağmen

Canım benim çok geçmiş olsun gerçekten bizim için çok zor bi durum Allah bize yardım etsin sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende üç ayı aşkın bir süredir sabahları aç karnına ferifer diye bir ilaç kullanıyorum benimki kaşık şurup şeklinde ama hiç bir faydasını görmedim bu günlerde daha bi düştü sanırım benzim soldu halsizlik yorgunluk arttı üstelik pekmez içip kuru üzümde yiyorum ama bir türlü yükselmiyor yarın sabah doktor kontrolüm var her şeyi sorup öğreneceğim bu kez ne yapmamız gerektiğini en etkili ilaç hangisi falan birde benim erken doğum riskim var sanırım bununla alakalı bir şey yarın her şeyi öğrenip buradan yazar haber veririm sana sende benim gibi moralini bozma sakın canım ben bunu stres yaptım resmen ama çok yanlışmış bizim için en önemlisi stresten uzak durmakmış dediğim gibi ben sana buradan haber veririm bir de sen hangi ilacı kullanıyordun onu da soruyum doktora etkili bir ilaç mı yoksa değil mi kendine ve bebişine iyi bak canım Allah bize yardım etsin

amin canım benim inşallah.. moralini bozma benim doktorum sadece düşük deyip duruyo ama korkulacak da bişey söylemiyo herhalde çok önemsese illa belli ederdi diye düşünüyorum ..25 haftalık hamileyim bende bi üç aydır da günde iki kere gyno ferro sanol diye bi ilaç kullanıyorum onun dışındada elevit ,omega 3 kapsül alıyorum.. ;
Buarada Kansızlık için en idel yiyecekler siyah kuru üzüm ve kırmızı et miş . Yarınki kontrolde inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..haberlerini bekliyorum görüşürüz

Back