• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE KALÇA AĞRISI

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
27
Merhaba. gebelikte kalça ağrısı yasıyorum. tam belimin altımdan kalçama doğru sancı gidiyor. oturdugum yerden cok zor kalkıyorum. kalkarken sanki 80 yaşındaki bir nine gibiyim. 24 haftalıkta bu sorunu yaşayan var mı ?
genelde 3. aylarda olurmuş sanırım..

Benim ilk zamanlarımda çok oluyordu bazen ayaktayken gelirdi o sancı adım atamazdım sancı giren tarafı kımıldatmamaya çalışarak yürürdüm bir arada mutfaktayken olmuştu telefonum yanımda değil evde kimse yok aşırı şiddetli kalçama ağırı girmişti dönmek bile dönememiştim öyle kalmıştım korkudan ağlıcaktım orada kaldım diye zar zor hareket edip salona geçip oturmuştum.. Ama şu an 20 haftalık hamileyim öyle bir şeyim yok ilk zamanlar vardı bende... Çok zor umarım tez zamanda geçer

Benim ilk zamanlarımda çok oluyordu bazen ayaktayken gelirdi o sancı adım atamazdım sancı giren tarafı kımıldatmamaya çalışarak yürürdüm bir arada mutfaktayken olmuştu telefonum yanımda değil evde kimse yok aşırı şiddetli kalçama ağırı girmişti dönmek bile dönememiştim öyle kalmıştım korkudan ağlıcaktım orada kaldım diye zar zor hareket edip salona geçip oturmuştum.. Ama şu an 20 haftalık hamileyim öyle bir şeyim yok ilk zamanlar vardı bende... Çok zor umarım tez zamanda geçer
:( gerçekten kötü bir şey

Back