Gebelikte kahverengi leke

Irem0730

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
286
238
41
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adetimden 7 gün geçti dün doktora gittim boş gebelik olabilir sonra alttan muayene etti bebeği gördüm ama düşükte yapabilirsin kalp atışlarını duymuyorum dedi dış gebeliğe benzer birşey de gördüm dedi ve bu akşam kahverengi bi leke gördüm çok korkuyorum iki tane bebeğimi de 8 haftalıkken kalp durmasından dolayı aldım kafayı yiyecem bana yardım edin

Daha adetin 7 gun gecmis olsa olsa 5 haftalik gebelik daha cok minik gorulemeyebilir gayet normal. Kahverengi lekelenme cogu zaman implantasyon esnasinda olabilr. Bi artis hissedersen hemen acile git ama su evrede bos gebelikmis dis gebelikmis ciddiye alma bekle. Cok gecmis olsun ne kadar aceleci panik bi doktormus o

Sormayın bir gebelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları sıraladı zaten tedirgindim beni daha tedirgin bi hale soktu umarım dediğiniz gibi herşey yolunda gider teşekkür ederim

Sormayın bir gebelikte yaşanabilecek bütün olumsuzlukları sıraladı zaten tedirgindim beni daha tedirgin bi hale soktu umarım dediğiniz gibi herşey yolunda gider teşekkür ederim
Rica ederim bazi doktorlar boyle iste. Bende hala kalp atisini alamadim ciddistres altindayim ama doktor bana olabilir normal demisti daha 5 haftalik kalp atisini alamiyorum dmesi komik olmus allah yardimcimiz olsun guzel haberler alalim insallah. Benden size kucuk bi tavsiye en az iki hafta gecmeden baska kontrole gitmeyin her ultrason ayri bi strese donusuyo sizde yasamaissiniz bilirsiniz

Kesinlikle hepsi ayrı bi stres sizde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…