Gebeliğe Hazırlık Gebelikte Kahverengi leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. 5 haftalık hamileyim. Ara ara kahverengi leke görüyorum. Düşük riski olabilir mi Öyle bir durumu yaşayan var mı .
Benim 1 haftadır kahverengi lekelenmem oluyordu 6+3 hamileyim. 8 ay önce düşüğüm oldu 5 haftalıkken onun korkusu var üzerimde herkes birşey olmaz gebeliğin ilk haftasında herkeste oluyor filan dediler 1 hafta dayandım sonra katlanamadım çıktım gece acile gittim eşimle. 6 haftalık gebesin kalp atışı var ama düşük tehliken var 1 hafta boyunca ayaklarını dik yat yemekten tuvalete kalk dedi cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi popoma iğne vurdu progestan verdi düşük önleyici sabah öğle akşam tok karınla her gün içiyorum. 2 gündür yatağa yapıştım işte arada kalkıp yürüyorum tekrar yatıyorum çok korkuyorum birşey olucak diye, kesinlikle gitmelisin kesinlikle...

Merhabalar. 5 haftalık hamileyim. Ara ara kahverengi leke görüyorum. Düşük riski olabilir mi Öyle bir durumu yaşayan var mı .
Korkma çokta stres yapma cnm ama yarın mutlaka bir doktora git ihmal etme mümkün olduğunca yat dinlen iş falan yapma bu dönemde de ilişki yaşama

Regl 5 gün gecikti. Sadece peçete ile sildiğimde kahverengi leke geliyor. Acaba regl mı oluyorum yoksa başka bir şey mi. Çünkü testlerim negatif çıktı hep.

Merhaba merak ettim şu an son durumlarınız nelerdir bende çok az kahverengi akıntı var endişelendim biraz

Merhaba merak ettim şu an son durumlarınız nelerdir bende çok az kahverengi akıntı var endişelendim biraz
Çok şükür iyiyim 10 haftalık olduk 2 gün önce muaneye gittim bebeğin canlı sağlıklı dedi bir sıkıntım yok lekelenmen varsa şuan şu dakika acile gitmelisin...

Çok şükür iyiyim 10 haftalık olduk 2 gün önce muaneye gittim bebeğin canlı sağlıklı dedi bir sıkıntım yok lekelenmen varsa şuan şu dakika acile gitmelisin...
Teşekkür ederim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Çok az var doktoruma yazdım sabah zaten kontrolum var gorusecegız.Hali hazırda progestn iğne kullanıyorum.

Doktora gittim bana çift rahimin olduğunu söyledi . Kahverengi leke de diğer rahimde geldiği için sıkıntı olmaz dedi . Bana progestan verdi. Şuan 9 haftalık olduk hala da leke görüyorum

Doktora gittim bana çift rahimin olduğunu söyledi . Kahverengi leke de diğer rahimde geldiği için sıkıntı olmaz dedi . Bana progestan verdi. Şuan 9 haftalık olduk hala da leke görüyorum
Cok geçmiş olsun. Rahimde kanama alanı varmıs iğnelerin yanı sıra bol su ve dinlen dedi. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…