Merhaba aynı sıkıntıları yaşadım. Lütfen bol bol dinlen ve Progestan ilacı sor doktoruna ben öyle yol buldumMrb hemen hemen 5 haftalık hamileyim keseyi gördük fakat kahverengi akıntım Yaklaşık 1 haftadır azar azar da olsa devam ediyor doktor buna düşük başlangıcı diyor düşük olacaksada 1 haftadır düşmesi gerekmezmiydi bukadar uzun süren veya başına gelen varmı acaba cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Merhaba aynı sıkıntıları yaşadım. Lütfen bol bol dinlen ve Progestan ilacı sor doktoruna ben öyle yol bu
Henüz kalp atışı duymadığım için ilaç vermiyor kalp atışını duymam gerekicekMerhaba aynı sıkıntıları yaşadım. Lütfen bol bol dinlen ve Progestan ilacı sor doktoruna ben öyle yol b
Ama bu akıntı beni korkutuyor çok hiçbir işte yapmiyorum çalışmıyorum vs ama bazen geliyor bazen duruyor kendi kendine anlam veremdim doktor 1 hafta sonra gel dediHenüz kalp atışı duymadığım için ilaç vermiyor kalp atışını duymam gerekicek
Merhaba benimde geçen hafta yani gebeliğin 5. Haftasında öyle oldu sen direk eczaneye gidip 200 mg progestan fitil yada progestan iğne al reçetesizde satılıyor al direk kullan pişman olmazsın ben kullanıyorum şuan hem iğne hem fitil kesildi biraz çok şükür ama doktor yine de dikkat etmemi söylediAma bu akıntı beni korkutuyor çok hiçbir işte yapmiyorum çalışmıyorum vs ama bazen geliyor bazen duruyor kendi kendine anlam veremdim doktor 1 hafta sonra gel dedi
Burada okuduğum kendi yaşadığım kadarıyla söylüyorum ben 1 ay kadar hiç dışarı çıkmadan yattım ve progestan kullandım canım ara ara oldu ama eskisi gibi her gün değil. 10. Haftada kesildi tamamen sarıya döndü o da ilaçtanmış. Sen bi doktora gidip lekelenme olduğunu söyle önemli bir durum çünkü bekleme. Eğer o doktor öyle dediyse başka doktora git ama muhakkak gidip bi baktırAma bu akıntı beni korkutuyor çok hiçbir işte yapmiyorum çalışmıyorum vs ama bazen geliyor bazen duruyor kendi kendine anlam veremdim doktor 1 hafta sonra gel dedi
Tamamdır sağolun ağrı oldumu peki sizde hiç kasık ağrısı vsMerhaba benimde geçen hafta yani gebeliğin 5. Haftasında öyle oldu sen direk eczaneye gidip 200 mg progestan fitil yada progestan iğne al reçetesizde satılıyor al direk kullan pişman olmazsın ben kullanıyorum şuan hem iğne hem fitil kesildi biraz çok şükür ama doktor yine de dikkat etmemi söyledi
Tam 3 tane doktora gittim ve hiç biri çare olmadı düşük yapacaksın deyip gönderiyorlar duscekse engel olamayız diyorlar anlamadım ilk hamileligim sürekli doktor değiştirmekten ve farklı şeyler duymaktan çok yoruldumBurada okuduğum kendi yaşadığım kadarıyla söylüyorum ben 1 ay kadar hiç dışarı çıkmadan yattım ve progestan kullandım canım ara ara oldu ama eskisi gibi her gün değil. 10. Haftada kesildi tamamen sarıya döndü o da ilaçtanmış. Sen bi doktora gidip lekelenme olduğunu söyle önemli bir durum çünkü bekleme. Eğer o doktor öyle dediyse başka doktora git ama muhakkak gidip bi baktır
Evet bel ağrısıyla kasık ağrısı çok oluyorduTamamdır sağolun ağrı oldumu peki sizde hiç kasık ağrısı vs
Bende akıntıyla agri 1 gün sürdü kasıklarımda sadece sonra ağrı kesildi ama akıntı devam etti gerçekten çok karışık işlerEvet bel ağrısıyla kasık ağrısı çok oluyordu
Bak eğer düşük yaparsan doktorların umrunda olmaz ben sana söylim sen sürekli yat ve progestan iğne yada gün de 3 tane fitil kullan progestan bide uzandığında ayaklarının altına yüksek bir yastık koy ayakların yukarda olsun ben tüp bebekle hamile kaldım 6. Haftamdayım teyzemde öyle kanaması olduğu için onun dedilerini yaptım çok şükür şuanlık bir sorun yok ama çok korkma sende bebek yerini büyütüncede öyle akıntı oluyormuş sen yine de dediklerimi yap benceTam 3 tane doktora gittim ve hiç biri çare olmadı düşük yapacaksın deyip gönderiyorlar duscekse engel olamayız diyorlar anlamadım ilk hamileligim sürekli doktor değiştirmekten ve farklı şeyler duymaktan çok yoruldum
Çok teşekkür ederim sağolun dediklerinizi dikkate alicam inşallah sizde sağ salim kuxaginiza alırsınız yardımınız için teşekkür ederimBak eğer düşük yaparsan doktorların umrunda olmaz ben sana söylim sen sürekli yat ve progestan iğne yada gün de 3 tane fitil kullan progestan bide uzandığında ayaklarının altına yüksek bir yastık koy ayakların yukarda olsun ben tüp bebekle hamile kaldım 6. Haftamdayım teyzemde öyle kanaması olduğu için onun dedilerini yaptım çok şükür şuanlık bir sorun yok ama çok korkma sende bebek yerini büyütüncede öyle akıntı oluyormuş sen yine de dediklerimi yap bence
Öncelikle geçmiş olsun 10+4te benimde kahverengi kanamam oldu ağlaya ağlaya gittim ama sıpanın keyfi gayet yerindeydi, progestan iğne vuruldum ardına fitil kullanmaya devam ediyorum. Kahverengi kanamada çok endişelenme dedi doktorum, eski kan olabilir ara ara gelebilir bu dönemlerde dedi.Mrb hemen hemen 5 haftalık hamileyim keseyi gördük fakat kahverengi akıntım Yaklaşık 1 haftadır azar azar da olsa devam ediyor doktor buna düşük başlangıcı diyor düşük olacaksada 1 haftadır düşmesi gerekmezmiydi bukadar uzun süren veya başına gelen varmı acaba cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
İnşallah ikimizde sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız rica ederimÇok teşekkür ederim sağolun dediklerinizi dikkate alicam inşallah sizde sağ salim kuxaginiza alırsınız yardımınız için teşekkür ederim
Allah razı olsun umarım herşey yolunda gider bakıyorum çoğu kişi az çok yaşıyor bu durumu oyuzden biraz rahatladım gibiÖncelikle geçmiş olsun 10+4te benimde kahverengi kanamam oldu ağlaya ağlaya gittim ama sıpanın keyfi gayet yerindeydi, progestan iğne vuruldum ardına fitil kullanmaya devam ediyorum. Kahverengi kanamada çok endişelenme dedi doktorum, eski kan olabilir ara ara gelebilir bu dönemlerde dedi.
Daha kırmızı ve yoğun olursa endişelenmemi söyledi. Benim deneyimim bu şekildeydiayrıca 4-5 haftalıkken bende de ufak bi leke vardı ama sıkıntı çıkmadı darısı sana kazasız belasız atlat