Gebelikte kahverengi akıntı gelmesi normal mi

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
177
21
24
Mrb hemen hemen 5 haftalık hamileyim keseyi gördük fakat kahverengi akıntım Yaklaşık 1 haftadır azar azar da olsa devam ediyor doktor buna düşük başlangıcı diyor düşük olacaksada 1 haftadır düşmesi gerekmezmiydi bukadar uzun süren veya başına gelen varmı acaba cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba aynı sıkıntıları yaşadım. Lütfen bol bol dinlen ve Progestan ilacı sor doktoruna ben öyle yol buldum

Henüz kalp atışı duymadığım için ilaç vermiyor kalp atışını duymam gerekicek
Ama bu akıntı beni korkutuyor çok hiçbir işte yapmiyorum çalışmıyorum vs ama bazen geliyor bazen duruyor kendi kendine anlam veremdim doktor 1 hafta sonra gel dedi

Ama bu akıntı beni korkutuyor çok hiçbir işte yapmiyorum çalışmıyorum vs ama bazen geliyor bazen duruyor kendi kendine anlam veremdim doktor 1 hafta sonra gel dedi
Merhaba benimde geçen hafta yani gebeliğin 5. Haftasında öyle oldu sen direk eczaneye gidip 200 mg progestan fitil yada progestan iğne al reçetesizde satılıyor al direk kullan pişman olmazsın ben kullanıyorum şuan hem iğne hem fitil kesildi biraz çok şükür ama doktor yine de dikkat etmemi söyledi

Burada okuduğum kendi yaşadığım kadarıyla söylüyorum ben 1 ay kadar hiç dışarı çıkmadan yattım ve progestan kullandım canım ara ara oldu ama eskisi gibi her gün değil. 10. Haftada kesildi tamamen sarıya döndü o da ilaçtanmış. Sen bi doktora gidip lekelenme olduğunu söyle önemli bir durum çünkü bekleme. Eğer o doktor öyle dediyse başka doktora git ama muhakkak gidip bi baktır

Tamamdır sağolun ağrı oldumu peki sizde hiç kasık ağrısı vs

Tam 3 tane doktora gittim ve hiç biri çare olmadı düşük yapacaksın deyip gönderiyorlar duscekse engel olamayız diyorlar anlamadım ilk hamileligim sürekli doktor değiştirmekten ve farklı şeyler duymaktan çok yoruldum

Bak eğer düşük yaparsan doktorların umrunda olmaz ben sana söylim sen sürekli yat ve progestan iğne yada gün de 3 tane fitil kullan progestan bide uzandığında ayaklarının altına yüksek bir yastık koy ayakların yukarda olsun ben tüp bebekle hamile kaldım 6. Haftamdayım teyzemde öyle kanaması olduğu için onun dedilerini yaptım çok şükür şuanlık bir sorun yok ama çok korkma sende bebek yerini büyütüncede öyle akıntı oluyormuş sen yine de dediklerimi yap bence

Çok teşekkür ederim sağolun dediklerinizi dikkate alicam inşallah sizde sağ salim kuxaginiza alırsınız yardımınız için teşekkür ederim

Öncelikle geçmiş olsun 10+4te benimde kahverengi kanamam oldu ağlaya ağlaya gittim ama sıpanın keyfi gayet yerindeydi, progestan iğne vuruldum ardına fitil kullanmaya devam ediyorum. Kahverengi kanamada çok endişelenme dedi doktorum, eski kan olabilir ara ara gelebilir bu dönemlerde dedi.
Daha kırmızı ve yoğun olursa endişelenmemi söyledi. Benim deneyimim bu şekildeydi ayrıca 4-5 haftalıkken bende de ufak bi leke vardı ama sıkıntı çıkmadı darısı sana kazasız belasız atlat

Allah razı olsun umarım herşey yolunda gider bakıyorum çoğu kişi az çok yaşıyor bu durumu oyuzden biraz rahatladım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…