- 7 Nisan 2021
- 115
- 88
- 42
-
- Konu Sahibi iwannabehappy
Canım bence hiç korkup kendini strese sokma. Sen strese girince o da hissediyor. Benim yeğenime hep kafası çok büyük normal zekalı bir çocuk beklemeyin deyip durdular. Çocuk doğdu motor becerileri algılama düzeyi gayet güzel dedi çocuk doktoru. Kafası da hiç büyük değil ayrıca. Kendini üzmeBilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Şuan çok kötüyüm. 37 haftalık hamileyim. Detaylı testten beri bebeğimin kafa çevresinde bi haftalık gerilik var. 25inci haftada şeker çıktı. Diyet ve insüline başladık. O zamandan beri kilosu, karın çevresi ve kafa çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor hep. Son haftalarda kafa çevresindeki gerilik 3 haftaya çıktı. Bugünkü kontrolde doktor boy ve kilonun arttığını ama kafa çevresi gelişiminin 33üncü haftada durduğunu söyledi doktor. Bunun da iyi olmadığını ama kesin bişey söyleyemeyeceğini de. Mikrosefali konuştuk, bilemem olabilir dedi. Bi doktora daha gidiyorum baştan beri. Öbür doktorda iki gün önce kontrolüm vardı, onda kafa çevresi 35 hafta çıkmıştı ve doktor on günlük arada kafa çevresinde bi hafta büyüme olmuş sorun yok demişti. Yani bi doktorun ölçümüne göre 4 hafta gerilik var ve gelişim durmuş. Öbür doktorun ölçümüne göre 2 hafta gerilik var ve gelişim devam ediyor. Bebeğin boyu günüyle uyumlu, kilosu da iki hafta kadar geride. Böyle ölçümleri olanlar, sağlıklı doğum yapanlar nolur yazsın. Doktordan çıktığımdan beri kendime gelemedim, çok korkuyorum.
Allah razı olsun gerçekten. Umarım sağlıklı doğar benimki de. İstanbuldayımSakin ol korkma bebeklerimde olcumlerde hep 2 hafta gerilik olurdu 35 haftada unutmuyorum 32 haftalık çıkmıştı ölçümler doktorum normal dedi korkutmadı 38 haftada 2900 3200 civarı doğdu hepsi de aslan gibiler kocaman oldular hepsi de tanılı üstün zekalı 3 ayrı doğumumda da böyle oldu herkes aynı değil kimi minyon bebek olur kimi iri kuzeniminse kafasi çok büyük diye korkutmuşlardı şimdi onunkiyle benimki aynı
Doğum yapmana az kalmış kendini germe
Hangi ildesin
Çok teşekkür ederim gerçektenCanım bence hiç korkup kendini strese sokma. Sen strese girince o da hissediyor. Benim yeğenime hep kafası çok büyük normal zekalı bir çocuk beklemeyin deyip durdular. Çocuk doğdu motor becerileri algılama düzeyi gayet güzel dedi çocuk doktoru. Kafası da hiç büyük değil ayrıca. Kendini üzme
Teşekkür ederim. İki doktorum da perinatolog. Detaylılarımı da aynı doktorlara yaptırmıştım iki ayrı. Baştan beri ikisine birden devam ediyorumBir de perinataloğa mı gitseniz?
Oo daha da kafa karıştırıcı. Inşallah her şey yolundadır. Son haftalarda ölçümler zor oluyor. Bizim bugün fl zor ölçüldü mesela o tarz bir durumdur inşallah.Teşekkür ederim. İki doktorum da perinatolog. Detaylılarımı da aynı doktorlara yaptırmıştım iki ayrı. Baştan beri ikisine birden devam ediyorum
Benim şuanki umudum da o. Son haftada iyi ölçüm yapamadı bugünki heralde.Oo daha da kafa karıştırıcı. Inşallah her şey yolundadır. Son haftalarda ölçümler zor oluyor. Bizim bugün fl zor ölçüldü mesela o tarz bir durumdur inşallah.
Ya bende takiliyorum bu konuya benimde 2 hafta 3 hafta geriden geliyor.ben 1 doktora gidiyorum,o da garip olcuyor.bi hafta once daha yuksek olcmus diger hafta daha kisa olcuyor.bende 36 haftalik oldum fl ac guzel ilerliyor.hc de fena degil.ama bpd 2 hafta geride.ki ne kadar dogru olcuyor bilmiyorum.kafama taktigimi biliyor,ikilide detaylida bir sorun cikmadi demekki minyon olacak diyor ama bende hic rahat degilim....baska doktora gitsem diyorum ee duzelebilecek degisebilecek birsey yok bundan sonra ki.gitsem nolcak diyorum.ama icim icimi yiyor resmenBilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Şuan çok kötüyüm. 37 haftalık hamileyim. Detaylı testten beri bebeğimin kafa çevresinde bi haftalık gerilik var. 25inci haftada şeker çıktı. Diyet ve insüline başladık. O zamandan beri kilosu, karın çevresi ve kafa çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor hep. Son haftalarda kafa çevresindeki gerilik 3 haftaya çıktı. Bugünkü kontrolde doktor boy ve kilonun arttığını ama kafa çevresi gelişiminin 33üncü haftada durduğunu söyledi doktor. Bunun da iyi olmadığını ama kesin bişey söyleyemeyeceğini de. Mikrosefali konuştuk, bilemem olabilir dedi. Bi doktora daha gidiyorum baştan beri. Öbür doktorda iki gün önce kontrolüm vardı, onda kafa çevresi 35 hafta çıkmıştı ve doktor on günlük arada kafa çevresinde bi hafta büyüme olmuş sorun yok demişti. Yani bi doktorun ölçümüne göre 4 hafta gerilik var ve gelişim durmuş. Öbür doktorun ölçümüne göre 2 hafta gerilik var ve gelişim devam ediyor. Bebeğin boyu günüyle uyumlu, kilosu da iki hafta kadar geride. Böyle ölçümleri olanlar, sağlıklı doğum yapanlar nolur yazsın. Doktordan çıktığımdan beri kendime gelemedim, çok korkuyorum.
Ne yaptiniz nasil oldunuz acaba?Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Şuan çok kötüyüm. 37 haftalık hamileyim. Detaylı testten beri bebeğimin kafa çevresinde bi haftalık gerilik var. 25inci haftada şeker çıktı. Diyet ve insüline başladık. O zamandan beri kilosu, karın çevresi ve kafa çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor hep. Son haftalarda kafa çevresindeki gerilik 3 haftaya çıktı. Bugünkü kontrolde doktor boy ve kilonun arttığını ama kafa çevresi gelişiminin 33üncü haftada durduğunu söyledi doktor. Bunun da iyi olmadığını ama kesin bişey söyleyemeyeceğini de. Mikrosefali konuştuk, bilemem olabilir dedi. Bi doktora daha gidiyorum baştan beri. Öbür doktorda iki gün önce kontrolüm vardı, onda kafa çevresi 35 hafta çıkmıştı ve doktor on günlük arada kafa çevresinde bi hafta büyüme olmuş sorun yok demişti. Yani bi doktorun ölçümüne göre 4 hafta gerilik var ve gelişim durmuş. Öbür doktorun ölçümüne göre 2 hafta gerilik var ve gelişim devam ediyor. Bebeğin boyu günüyle uyumlu, kilosu da iki hafta kadar geride. Böyle ölçümleri olanlar, sağlıklı doğum yapanlar nolur yazsın. Doktordan çıktığımdan beri kendime gelemedim, çok korkuyorum.
Bendede ayni durum var acaba bebeginiz simdi nasilBilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Şuan çok kötüyüm. 37 haftalık hamileyim. Detaylı testten beri bebeğimin kafa çevresinde bi haftalık gerilik var. 25inci haftada şeker çıktı. Diyet ve insüline başladık. O zamandan beri kilosu, karın çevresi ve kafa çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor hep. Son haftalarda kafa çevresindeki gerilik 3 haftaya çıktı. Bugünkü kontrolde doktor boy ve kilonun arttığını ama kafa çevresi gelişiminin 33üncü haftada durduğunu söyledi doktor. Bunun da iyi olmadığını ama kesin bişey söyleyemeyeceğini de. Mikrosefali konuştuk, bilemem olabilir dedi. Bi doktora daha gidiyorum baştan beri. Öbür doktorda iki gün önce kontrolüm vardı, onda kafa çevresi 35 hafta çıkmıştı ve doktor on günlük arada kafa çevresinde bi hafta büyüme olmuş sorun yok demişti. Yani bi doktorun ölçümüne göre 4 hafta gerilik var ve gelişim durmuş. Öbür doktorun ölçümüne göre 2 hafta gerilik var ve gelişim devam ediyor. Bebeğin boyu günüyle uyumlu, kilosu da iki hafta kadar geride. Böyle ölçümleri olanlar, sağlıklı doğum yapanlar nolur yazsın. Doktordan çıktığımdan beri kendime gelemedim, çok korkuyorum.
Bebeginiz suan nasil ayni durum bendede var sadece bir ayda 3 mm kadar artmis 9 yada 10 mm olmasi gerekirken cok endiseliyim acaba sizin cocuk nasilBilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Şuan çok kötüyüm. 37 haftalık hamileyim. Detaylı testten beri bebeğimin kafa çevresinde bi haftalık gerilik var. 25inci haftada şeker çıktı. Diyet ve insüline başladık. O zamandan beri kilosu, karın çevresi ve kafa çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor hep. Son haftalarda kafa çevresindeki gerilik 3 haftaya çıktı. Bugünkü kontrolde doktor boy ve kilonun arttığını ama kafa çevresi gelişiminin 33üncü haftada durduğunu söyledi doktor. Bunun da iyi olmadığını ama kesin bişey söyleyemeyeceğini de. Mikrosefali konuştuk, bilemem olabilir dedi. Bi doktora daha gidiyorum baştan beri. Öbür doktorda iki gün önce kontrolüm vardı, onda kafa çevresi 35 hafta çıkmıştı ve doktor on günlük arada kafa çevresinde bi hafta büyüme olmuş sorun yok demişti. Yani bi doktorun ölçümüne göre 4 hafta gerilik var ve gelişim durmuş. Öbür doktorun ölçümüne göre 2 hafta gerilik var ve gelişim devam ediyor. Bebeğin boyu günüyle uyumlu, kilosu da iki hafta kadar geride. Böyle ölçümleri olanlar, sağlıklı doğum yapanlar nolur yazsın. Doktordan çıktığımdan beri kendime gelemedim, çok korkuyorum.