Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru kayısı yiyorum gün içinde bi de sabah aç karna yemeyi deniyim o zaman sağ olcanım sabahları aç karnına gün kurusu kayısı ye 3 tane sonra biraz su iç üzerine farkı göreceksin.
Selam kızlar, gebeliğimi öğrendiğimden beri kabızlık yaşıyorum, hatta birkaç gün öncesinden bile : ( daha çok yeniyim doktora da gidemedim neler iyi gelir ki buna siz nasıl başa çıktınız kabızlıkla?
Doktor una sor canimHaftan çok küçuk senin sen kayısı hoşafı kuru erik hoşafı bol salata ye nişastası bol yiyeceklerden uzak dur sabah aç karnına ılık su iç hareket et doktoruna şöyle ilk uç ay ilaç kullanmamak en güzeli canım ama belki önerdiği bişey olur
Sağ olun kızlar yarın ilk randevuma gittiğimde en önce bunu soracağım zaten acayip dertliyim bu konuda bulantım bile yok bu beni mahvetti çıkaramadığım için karnım da şişlik ve ağrı yapıyo bi de
kaç günde bir tuvalete çıkıyorsun? üçgünde bir kez bile çıkıyorsan bu kabızlık değil canım. daha uzun süre olması gerek. benim de ara ara oluyor, bir ya da iki gün yapamadığım, kayısı yiyorum sabahları hemen düzeliyor.Ekmek ve haşlanmış yumurta da kabızlık yapıyomuş sanırım ama ben her kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyorum bebeğe faydası var diye
kabız değilsin sanki:) bol su tüket ve sabahları aç karnına kayısı. hemen etkisini gösterir inanıyorum:)3-4 günü buluyor hiç gelmese neyse de geldiği zaman çıkaramıyorum çok acı veriyor biraz açık anlattım sanırım :d
Canım geçmiş olsun,bol bol su iç gebelikte bol su içmek önemli,en az 2 lt iç havalar daha isinmadi,sıcak havalarda en az 3 lt su içmek gerekiyor günde.suyu az içtiğin için kabiz oluyor olabilirsin.benim de cildim kurudu ellerim yüzüm.ben de iki gündür bol su içmeye başladım.3-4 günü buluyor hiç gelmese neyse de geldiği zaman çıkaramıyorum çok acı veriyor biraz açık anlattım sanırım :d
Ah canım ah bende aynıydım sabah kahvaltıma zeytinyağı ekledim o biraz rahatlattıSelam kızlar, gebeliğimi öğrendiğimden beri kabızlık yaşıyorum, hatta birkaç gün öncesinden bile : ( daha çok yeniyim doktora da gidemedim neler iyi gelir ki buna siz nasıl başa çıktınız kabızlıkla?