Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuru incir çok iyi çözüm. Bende problemimi onunla çözdüm. Günde 5-6 tane yiyebilirsin.Kızlar selam 9 haftalık gebeyim ve çok fazla kabızlık sorunu yaşıyorum ilaç vs yasak biliyorsunuz önerisi olan var mı bu duruma. Kuru kayısı vs hariç tabi onlar denendi olumsuz sonuç
Duphalac sordum tabiki kullanma dedi düşük yapabilir yoksa öncesi bende onu kullanıyordum. Hindistan cevizi deniyebilirim sanırımYoo bazı ilaçlar serbest doktora neden sormadın dualapach iş görüyor da onun dışında soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sabah aç karnına, tatli kaşığıyla yiyoruz, üzerine iki bardak su baya iyi geliyo
Malesef hiçbir kuru meyve kurtaramadıKuru incir çok iyi çözüm. Bende problemimi onunla çözdüm. Günde 5-6 tane yiyebilirsin.
Ben anlamıyorum ki birinin ak dediğine öbürü kara diyor, bize verdiler kullandık bu forumda kaç kişi, cidden yani insanı korkutacak hep birseyleri varDuphalac sordum tabiki kullanma dedi düşük yapabilir yoksa öncesi bende onu kullanıyordum. Hindistan cevizi deniyebilirim sanırım
Ay hiç sorma aynısını bende diyorumBen anlamıyorum ki birinin ak dediğine öbürü kara diyor, bize verdiler kullandık bu forumda kaç kişi, cidden yani insanı korkutacak hep birseyleri var![]()
Bende kullanıyorum hiç o konuda rahatlattigini görmedim ama öyle diyorsa öyledirAy hiç sorma aynısını bende diyorumdaha farklı bir ilaç muktivitamin e benzer içinde magnezyum ağırlıklı bu seni rahatlatır dedi ama almadım çünkü zaten ona benzer elenatal 2 numara kullanıyorum
![]()
Ay ver tabi banada geçen magnezyumlu bir ilaç verdi ama mutlu vitamin gibiydi9 ay çektim ben bunu ya neler neler denedim ama en son bi magnezyum verdi doktor hemde kabızlığa iyi geliyordu onla biraz idare ettim doğuma kadar zaten doğumdan sonra düzeldi çok şükür
İlacın adını verebiliyor muyum bilmiyorum
Magnesie calcineAy ver tabi banada geçen magnezyumlu bir ilaç verdi ama mutlu vitamin gibiydi
Merhaba hamile değilim ama bende çok hareketli yaşamdan hareketsiz yaşama geçmem sebebiyle ciddi kabızlık sorunu yaşadım. İlaç kullanamıyorsunuz. Migrosda ya da bazı marketler de yüksek lif içeriği olan bisküvi ya da krakerler var onlardan atıştırın kesinlikle işe yarıyor. Birde bol bol ev yapımı yoğurt. Birkaç gün yiyin. Diğerlerini bende denedim ama bende de işe yaramamıştı. Hatta gaita da gizli lan çıktı bu sebepten kolonoskopi oldum. Çok şükür birşey çıkmadı. Bende çok korktum çünkü. Şimdi iyiyim biraz daha. Tekrarlayacak diye ödüm kopuyor bazen.Kızlar selam 9 haftalık gebeyim ve çok fazla kabızlık sorunu yaşıyorum ilaç vs yasak biliyorsunuz önerisi olan var mı bu duruma. Kuru kayısı vs hariç tabi onlar denendi olumsuz sonuç
Bende sizin gibi hareketli yaşamdan moton yaşama geçtim evlilikten sonra şuan gebelik olduğu için iyice dinlenme moduna geçtik ama bağırsaklar mahfoldu tabi dediklerini dikkate alacağımMerhaba hamile değilim ama bende çok hareketli yaşamdan hareketsiz yaşama geçmem sebebiyle ciddi kabızlık sorunu yaşadım. İlaç kullanamıyorsunuz. Migrosda ya da bazı marketler de yüksek lif içeriği olan bisküvi ya da krakerler var onlardan atıştırın kesinlikle işe yarıyor. Birde bol bol ev yapımı yoğurt. Birkaç gün yiyin. Diğerlerini bende denedim ama bende de işe yaramamıştı. Hatta gaita da gizli lan çıktı bu sebepten kolonoskopi oldum. Çok şükür birşey çıkmadı. Bende çok korktum çünkü. Şimdi iyiyim biraz daha. Tekrarlayacak diye ödüm kopuyor bazen.
Ay denedim Malesef o bile yaramadıMerhabalar
aç karna 1 kaşık zeytinyağı içmeyi denediniz mi ?
Bunu doktorunuzun dediğine emin misiniz ? Duphalac bağırsaklarda emilmiyor kana karışmıyor yani. Tüp bebek tedavimde doktor verdi banaDuphalac sordum tabiki kullanma dedi düşük yapabilir yoksa öncesi bende onu kullanıyordum. Hindistan cevizi deniyebilirim sanırım