Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7 haftalık hamileyim 2-3 gündür buyuk abdestim gelrken karnıma kramp giriyor öyle lavaboya atyorum kendimi afedersiniz. Ne yapmalıyım zten küçük abdeste gtmekten oldum sürekli 1 haftadr ne iyi gelir
Probiyotik desteği alabilirsiniz şu probiyotik shotlar var onlar iyi olur, bana kefir iyi geliyor. Bi de bolca kayısı yiyip üstüne su içiyorum o da iyi geliyor bana. Düzelmezse doktora gidin belki ilaç verir
ben de ilk haftalar çok sıkıntı çektim bu konuda. 3-4 gün tuvalete çıkamadığım oldu. doktorum sadece bağırsaklarımı çalıştıracak yiyecekler yememi söyledi. gece yemek yeme vs dedi. o dönem kayısı, kefir falan tüketerek süreç gecti. su an 29dayım ve cok sükür günde 2-3 kez tuvalate çıkabiliyorum bir sorun yaşamıyorum
Aynı sıkıntı bende de oldu aynı haftalarda bir hafta tuvalete çıkamadım ağrısından bebeğe bişi oldu sanıp acile gitmiştim duphalac diye tuvalete çıkarsın diye bi şurup yazmıştı acildeki doktor 2 gün içtim düzeldi bi doktora gitmelisin bence çünkü hamilelikte oluyormuş gayet normal demişti doktorum
Aynı sıkıntı bende de oldu aynı haftalarda bir hafta tuvalete çıkamadım ağrısından bebeğe bişi oldu sanıp acile gitmiştim duphalac diye tuvalete çıkarsın diye bi şurup yazmıştı acildeki doktor 2 gün içtim düzeldi bi doktora gitmelisin bence çünkü hamilelikte oluyormuş gayet normal demişti doktorum
Anladım insallah normldir ama ben tuvalate cikblyorym sadecec çıkmadan önce sol ve sağ tarflarima kramplar giriyor öyle sıkısıp lavaboya gdyorum bu sabah çok kötü yandı makatm lavabodan sonra hemde içe doğru bir acısı vardı korktum ayrıca mide yanmam da var