Gebelikte kabızlık

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Merhaba hanımlar
13 haftalık hamileyim fakat neredeyse 1 haftadır belki fazla lavaboya çıkamıyorum. Kabızmıyım onuda bilmiyorum çünkü lavaboya çıkma ihtiyacı hissetmiyorum. Böyle bi durum yaşayanlar ve çözüme ulaşanlar Bilgi verirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese

Bol bol su icmeye calis.. birde probiyotik activya yogurt yiyebilirsin iyi geliyor..

benim doktor her gün büyük abdeste çıkmak gerekli diyor ve her gittiğimde soruyor çıkıyor musun diye. o hatta günde iki diyor da bir de normal dedi. bir hafta çok uzun. sağlıklı beslenmediginizin göstergesi olabilir. sebze meyve ağırlıklı yemeye ve bol sıvı almaya bakın. ve en onemlisi bence doktora danışın

Bol bolsu için mutlaka.
Bir de kuru kayısı tüketmeyi dene istersen ben de cok işe yarıyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yeni girebildim internete. Tüm yöntemleri denemeye çalışıyorum fakat değişen bişey yok.

Merhaba hanımlar
13 haftalık hamileyim fakat neredeyse 1 haftadır belki fazla lavaboya çıkamıyorum. Kabızmıyım onuda bilmiyorum çünkü lavaboya çıkma ihtiyacı hissetmiyorum. Böyle bi durum yaşayanlar ve çözüme ulaşanlar Bilgi verirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese
İnanamıyorum hemen Dr gidin çok üzüldüm şuan sizin için. Ben de hamileyim üç gün çikmasam içime korku düşüyor kabızlık inanılmaz zor bi durum . Bazen miyom gibi farklı durumlar da yasanabiliyo gebelikte ve onlar da kabızlık yapıyor bağırsak hareketleri sıfıra iniyo. Yaşadım bizzat ama bir hafta hiç olmadı. Beslenmenize çeki düzen verin ve en kısa süreli Dr gidin . Allah yardımcınız olsun

Normalde hergün çıkardım hergün olmasa iki gümden bi net çıkardım şimdi durum bu. Çok fazla olduğu için bilgi istedim bende
Yani paylasmak dogrumudur bilemedim ama magnesie calcine iyi geliyor bi doktoruna danıs istersen

Kayısı ters etki yapabiliyor, ben de aksine kabızlık yapıyor. Bana en iyi gelen yeni dünya meyvesi. Günde 5-6 tane tüketiyorum kabızlığım daha iyi oldu rahatsızlık vermiyor bana. İnternetten öğrendim ben de. Vitamin yoğunluğuda yüksek bir meyve

Geçmiş olsun öncelikle.
Bence ilaç konusunda kesinlikle önce doktora başvurun. O size yapmanız gerekeni söyleyecektir.
Onun dışında benim yaklaşık 1 ay önce biraz sorunum oldu ama 2--3 gün gibi bi süreydi fakat beni çok rahatsız ediyordu. Bi yakınım da içime korku düşürdü zor yaparsan çok ıkınma daha çok yeni zararlı olabilir hamileliğine dedi.
Günü birlik activia tükettim bir tane ve ben faydasını gördüm. Maalesef biraz şişkinlik ve gaz yapabiliyor bi kaç gün sonra ama bence değerdi çünkü her gün çıkıyordum. O zamandan beri tekrarlamadı çok şükür.
Acil şifalar ❤

Back
X