• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte insülin kullananlar

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
32
Kızlar yeniden merhaba
Son yaptırdığım glikoz yüklemesi sonrası şekerim bi türlü düşmedi diyete uyuyorum şeker hiç kullanmadım nerdeyse aç kalacak durumdayım diyet listeme harfi harfine uymama rağmen düşüş yok moralim çok bozuk sanırım bana da insülin verecekler. Fakat şu da var ki ben hiç şeker hastalığı etkilerini yaşamıyorum gayet sağlıklı hissediyorum. Bugün kahvaltı sonrası bir saat sonra tokluk ölçümüm 168 çıktı hep bu şekilde yüksek çıkıyor hayatımda hiç insülin kullanmadım. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bildiğim bişey var ki ben hayatta iğneye bakamam inanın parmağımı bile zor deliyorum nasıl yapıcam bilmiyorum başka yolu yok mu şekeri düşürmenin yada insülini her gün hastane de yaptırmaz mıyım?

Kızlar yeniden merhaba
Son yaptırdığım glikoz yüklemesi sonrası şekerim bi türlü düşmedi diyete uyuyorum şeker hiç kullanmadım nerdeyse aç kalacak durumdayım diyet listeme harfi harfine uymama rağmen düşüş yok moralim çok bozuk sanırım bana da insülin verecekler. Fakat şu da var ki ben hiç şeker hastalığı etkilerini yaşamıyorum gayet sağlıklı hissediyorum. Bugün kahvaltı sonrası bir saat sonra tokluk ölçümüm 168 çıktı hep bu şekilde yüksek çıkıyor hayatımda hiç insülin kullanmadım. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bildiğim bişey var ki ben hayatta iğneye bakamam inanın parmağımı bile zor deliyorum nasıl yapıcam bilmiyorum başka yolu yok mu şekeri düşürmenin yada insülini her gün hastane de yaptırmaz mıyım?
Bende daha önce hiç kullanmamıştım ama öyle korkulacak gibi bişey değil
İğne küçücük zaten hissetmiyorsun bile
Parmağını delen onu hayde hayde yapar yani
Onun için hastaneye falan gitmeye gerek yok
Görünce rahatlarsın zaten

Bende daha önce hiç kullanmamıştım ama öyle korkulacak gibi bişey değil
İğne küçücük zaten hissetmiyorsun bile
Parmağını delen onu hayde hayde yapar yani
Onun için hastaneye falan gitmeye gerek yok
Görünce rahatlarsın zaten
Normal iğne gibi değil mi içinde ki ilaç ağrı yapıyor mu

Normal iğne gibi değil mi içinde ki ilaç ağrı yapıyor mu
Hayır ya
1 cm'lik incecik bir iğne ucu hatta iğne bile sayılmaz o :)
İnsülin ilaç değil hormon
Ağrı yapmıyor sadece hafif bir yanma hissediyorum ben yaparken o da birkaç saniye

Hayır ya
1 cm'lik incecik bir iğne ucu hatta iğne bile sayılmaz o :)
İnsülin ilaç değil hormon
Ağrı yapmıyor sadece hafif bir yanma hissediyorum ben yaparken o da birkaç saniye
Ama ben parmağımı delerken bile kan ter içinde kalıyorum inşallah onu yapabilirim

Yaparsın
Hiç gözünde büyütme
Peki siz kullandınız mı insülin? Şeker kaç olunca veriliyor? Benim dün akşam 135 çıktı bu sabah 174 hiç birbirine uymuyor açlık 90 ı geçmiyor? Bide diyelim ki insülin verdi günde kaç kez yapılıyor her yemek öncesi mi

Peki siz kullandınız mı insülin? Şeker kaç olunca veriliyor? Benim dün akşam 135 çıktı bu sabah 174 hiç birbirine uymuyor açlık 90 ı geçmiyor? Bide diyelim ki insülin verdi günde kaç kez yapılıyor her yemek öncesi mi
Kullanıyorum ben
Uzun süre etkili olanını düşük doz
Ama sana kısa süreli verirler heralde açlıklar iyide tokluk şekerin çok onu düşürmek için yemek öncesi kullanırsın 3 defa olur tahminen

Back
X