andean Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 1.214 319 123 Antalya 12 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi andean #1 Arkadaşlar hamileliğim çok yeni 4+5 teyiz. Bahar alerjisini de yoğun yaşayan biri olarak doktorlar alerji ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Eczanede de İmuneks kullanmamı tavsiye etti. Gebeliğinde imuneks kullanan oldu mu?
Arkadaşlar hamileliğim çok yeni 4+5 teyiz. Bahar alerjisini de yoğun yaşayan biri olarak doktorlar alerji ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Eczanede de İmuneks kullanmamı tavsiye etti. Gebeliğinde imuneks kullanan oldu mu?
T think_positive Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2011 219 431 103 Adapazarı 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi andean #2 Bunu gebelik için gittiğiniz doktorunuza sormanız gerekmez mi?
andean Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 1.214 319 123 Antalya 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi andean #3 didisko .!.: Bunu gebelik için gittiğiniz doktorunuza sormanız gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Kadın doğum doktorunun birisi kullan sakınca yok dedi. Diğeri tavsiye etmiyorum dedi kararsız kaldım
didisko .!.: Bunu gebelik için gittiğiniz doktorunuza sormanız gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Kadın doğum doktorunun birisi kullan sakınca yok dedi. Diğeri tavsiye etmiyorum dedi kararsız kaldım
Efelihayat 🦁💙👶🧚♂️👨👩👦😇 Pro Üye Anneler Kulübü 24 Ocak 2013 6.370 25.488 748 The World is mine 🌎 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi andean #4 Multivitamin kullan gebelikte olanlardan ve prebiyotik başla doktoruna.danışarak
T think_positive Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2011 219 431 103 Adapazarı 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi andean #5 andean .!.: Kadın doğum doktorunun birisi kullan sakınca yok dedi. Diğeri tavsiye etmiyorum dedi kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum diyen varsa bence risk almayın. İlk 12 hafta en kritik dönem.
andean .!.: Kadın doğum doktorunun birisi kullan sakınca yok dedi. Diğeri tavsiye etmiyorum dedi kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum diyen varsa bence risk almayın. İlk 12 hafta en kritik dönem.
andean Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 1.214 319 123 Antalya 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi andean #6 didisko .!.: Tavsiye etmiyorum diyen varsa bence risk almayın. İlk 12 hafta en kritik dönem. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım en doğrusu bu olacak. Teşekkürler
didisko .!.: Tavsiye etmiyorum diyen varsa bence risk almayın. İlk 12 hafta en kritik dönem. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım en doğrusu bu olacak. Teşekkürler