Gebelikte impryl kullananlar

magic fruit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
774
1.354
38
Arkadaslar selamlar,
Impryl, icinde folat, b vitaminleri, cinko vs olan bir takviye. Forumda okudugum kadariyla hep hamile kalmakta gucluk ceken kadin ve erkekler tarafindan gebelik oncesi kullanilmis. Ben gebeligimin 6. haftasindayim, dogal formda bir folat ararken bu takviyeye denk geldim. Ucuz bir urun degil, aldim da ancak ne turkce ne ingilizce hic kullanici yorumu bulamiyorum. Hele ingilizce bir yorum vs. olmamasi beni biraz suphelendirdi. Aranizda gebelikte kullanan ya da bir bilgisi olan var mi acaba?

Canım benimde aradığım soru buydu. Diğer hamilelikte Dr vermişti. Ama hamileyken mi kullandım öncesinde mi hatırlamıyorum. Düşükle sonlandı. Şimdi yine hamileyim elimde 1 kutu var o kadar para verdim kıyamıyorum da çöpe atmaya. 😂 Kullanıyor musun sen

Arkadaslar selamlar,
Impryl, icinde folat, b vitaminleri, cinko vs olan bir takviye. Forumda okudugum kadariyla hep hamile kalmakta gucluk ceken kadin ve erkekler tarafindan gebelik oncesi kullanilmis. Ben gebeligimin 6. haftasindayim, dogal formda bir folat ararken bu takviyeye denk geldim. Ucuz bir urun degil, aldim da ancak ne turkce ne ingilizce hic kullanici yorumu bulamiyorum. Hele ingilizce bir yorum vs. olmamasi beni biraz suphelendirdi. Aranizda gebelikte kullanan ya da bir bilgisi olan var mi acaba?

İmpryl Tablet

·

IMPRYL®, anne ve baba adayları için özel geliştirilmiş formülü sayesinde sperm ve yumurta kalitesi için çalışır. Bu sebeple planlanan gebelikten önce IMPRYL® kullanımı sperm ve yumurta oluşumunu destekleyerek, canlı doğum başarısını artırır. Aynı zamanda IMPRYL®, gebelik boyunca da bebeğin sağlıklı gelişimini destekler yazıyor ımpryl sayfasında

Canım benimde aradığım soru buydu. Diğer hamilelikte Dr vermişti. Ama hamileyken mi kullandım öncesinde mi hatırlamıyorum. Düşükle sonlandı. Şimdi yine hamileyim elimde 1 kutu var o kadar para verdim kıyamıyorum da çöpe atmaya. 😂 Kullanıyor musun sen

İmpryl Tablet

·

IMPRYL®, anne ve baba adayları için özel geliştirilmiş formülü sayesinde sperm ve yumurta kalitesi için çalışır. Bu sebeple planlanan gebelikten önce IMPRYL® kullanımı sperm ve yumurta oluşumunu destekleyerek, canlı doğum başarısını artırır. Aynı zamanda IMPRYL®, gebelik boyunca da bebeğin sağlıklı gelişimini destekler yazıyor sayfasında ben de kullanıyorum emin olmak için araştırdım doktorum tedavimin başında kullanabilirsin demişti

X