• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ilk haftalarda lekelenme

Busra1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
33
11
3
29
Kızlar yardimci olun bat 3 gun oldu geceli evde test yaptim hep cok bariz cizgiler ve clearblur dijital olani yaptim oda 2-3 hafta yaxiyo ama bugun peçeteme pembemsi akıntı geliyo ve kasık ağrim var, kanı bu sabah verdim yarın ogrenebilcem sonucu ama korkuyorum 😔

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    173,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar yardimci olun bat 3 gun oldu geceli evde test yaptim hep cok bariz cizgiler ve clearblur dijital olani yaptim oda 2-3 hafta yaxiyo ama bugun peçeteme pembemsi akıntı geliyo ve kasık ağrim var, kanı bu sabah verdim yarın ogrenebilcem sonucu ama korkuyorum 😔
Benimde oldu ilk zamanlar doktor ilaç yazinca durdu sizde doktora gidin.

Benim de yerleşme kanaması olmuştu. pembe açık renkli. doktor progestan vermişti. ister fitil ister hap şeklinde kullanabilirsin o ilacı. Progestanı uzun süre kullanmıştım, sanki 3 ay kadar. Stres yapmaya çalışın. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz.

Evet bakti ama kesenin gorunmesi için değerin 1500 lerde olmasi gerekiyormus, suan bekleyiş içindeyim😔
ben ilk vajinal yapilinca 2 3haftalik nokta kadar gozukmuşdu 4 5haftada biraz daha buyumuştu yine gozukmuyordu artik 8haftada kalp atişi bebegi gorduk inşallah sizde gorursunuz.

Back