Gebelikte ilk haftalar/ KESE NE ZAMAN GÖZÜKÜR SİZCE??????

Yusrainci

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
38
8
6
28
Kizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.

Kizlar merhaba son adet tarihim 1 aralık ve 29 aralıkta yaptigim testte pozitif gordüm, kan verdim 500 cikti bir bucuk gun sonra 847 oldu bugun doktora gittim ama keseyi görmedi persembe gel bakariz yine dedi sizler kac haftadan sonra gordunuz doktor 1000 üzerindeyken gorebilirim dedi.
1500-2000 arası vajinal, 3000 civarı da karından görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah..

Perşembe günu tekrar cagırdı doktor sizce erken mi olur gidip tekrar goremezsem stres yaparım diye dusunuyorum
Yani düzenli artarsa %60 bile artsa 31 Aralık'ta 840, 2 Ocak'ta 1300, 4 Ocak'ta 2080 oluyor. Vajinal görünür hatta belki karından bile.. üşenmedim hesap makinesiyle hesapladım:))

Göbek bölgeniz cok yaglı degilse karından 1200 civarı görülüyor, tabi ultrason kalitesi de önemli. Haftanıza gore vajinal ztn net gozukur diye dusunuyorum. Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

Yani düzenli artarsa %60 bile artsa 31 Aralık'ta 840, 2 Ocak'ta 1300, 4 Ocak'ta 2080 oluyor. Vajinal görünür hatta belki karından bile.. üşenmedim hesap makinesiyle hesapladım:))
Teşekkür ederim:)) vajinal baktırmak istemiyordum doktorum bakmıyorum zaten dedi o yüzden endişeliyidim.

Ben 5. Haftada yani reglim bir hafta gecikince kan verip, 6. Haftada keseyi görmeye gitmiştim. Çok acele etmemek daha iyi oluyor bu tarz süreçlerde. Strese girmemiş oluyorsunuz

Ben ilk kan verdiğimde 1200 dü 6gün sonra kontrole gittiğimde kese görünmüştü karından

2000 üzeri vajinalden 4000 üzeri de karindan gözükür ama yapısal olarak da degisir 3. hamilelik bu benim 3 ünde de 6000 olmadan kese gözükmüyor benim

Altıncı haftada

Yumurtlama zamanını bilmiyorsanız benim tavsiyem erken gitmeyin insan acayip stres oluyor. Ben ilkinde 5. haftada kese gördüm ikincide 7. haftada kese gördüm geç döllenmeymiş

Yumurtlama zamanını bilmiyorsanız benim tavsiyem erken gitmeyin insan acayip stres oluyor. Ben ilkinde 5. haftada kese gördüm ikincide 7. haftada kese gördüm geç döllenmeymiş
Geç döllenme de bi sorun oluyo mu sizin son durumunuz ne

Geç döllenme de bi sorun oluyo mu sizin son durumunuz ne
Nasıl bir sorun anlamadım? Normal tarihe göre geç yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor yani gebelik daha geç oluşuyor başka bir farkı yok

Nasıl bir sorun anlamadım? Normal tarihe göre geç yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor yani gebelik daha geç oluşuyor başka bir farkı yok
Ne bileyim iki düşük geçirdim şimdi hamileyim 6+3 bebek görünmüyo hala geç döllenme olabilir dedi başka bi şey demedi korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan siz kaçıncı haftada gördünüz

Bi de merak ettiğim geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorlar boş gebelik olsa şimdiye kadar anlar söylerler miydi

Back
X