• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ilk belirtileriniz

Eger iki hafta varsa daha muhtemelen yumurtlama donemindesin bu günleri degerlendir iki hafta sonra test yaparsın bu kadar erken gebelik belirtisi olacağını sanmiyorum

Adet dongun kac gün belki erken yumurtlama olmustur test yap kafan rahatlasin

ilk belirtim gögüs ağrısı kendimi ciddi bir hastalığa mı yakalandım ben niye geçmiyor bu ağrılar diye baya korkutmuştum.

14.gün yumurtladım. Adetime 5 6 gün vardı. Hasta gibiydim. Ya hamileyim ya da kanıma mikrop falan karıştı benim diyordum. O kadar halsiz ve hasta gibiydim. Sonra test yaptım hemen silik cizgi çıktı. Ama diğer belirtiler(mide bulantısı ,yanması, ağrılar) anca 6. 7.haftada ortaya çıkıyor.

Benim sol bacak agrım oluyor üst tarafı diz ve ustu sızlıyor en tuaf belirtim de sabah uyanınca çok gerilen bir insan değilim ama hamile kaldığım haftası sabah sık sık geriliyorum vücudum esneme hissi geliyor 3 4 kere sabah geriliyorum 5 haftalık geneyim bu arada hamileliğini bebeğim bir haftalıkken öğrendim adetime 8 gün varken kan verdim 9.13 pazartesi kan verdim tekrar 100.23 çıktı dün doktora gittim keseyi göremedik henüz hayırlısı

Merhaba, bende bir şey sormak istiyorum adetime 2 gün var ve çok fazla nefes darlığı yaşıyorum göğüslerim 10 gündür şiş ve kasık ağrısı çekiyorum. Bu şekilde nefes darlığı yaşayan var mı acaba?

Back