- 30 Mayıs 2024
- 183
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi prettywoman123
Cuma günü bakalım gideceğiz doktora inşallah keseyi görürüz en son beta 650 liydi :)).
Valla o stres asla geçmiyor ya. Kese görünüyor kalp atışı duyulacak mı, kalp atışı duyuluyor bi sonraki muayeneye kadar acabalar hep var. İnşallah çok güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsinizÇok stresliyim korkularım bir kere kimyasal gebelik geçirdim diye :/
Son regl tarihiniz neydi ? Bende 5 haftalık gebeyim 4+4 de vajınal muayeneyle cok rahat göründü cuma randevum var bakalım bir haftada ne kadar büyüdük
Valla o stres asla geçmiyor ya. Kese görünüyor kalp atışı duyulacak mı, kalp atışı duyuluyor bi sonraki muayeneye kadar acabalar hep var. İnşallah çok güzel sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
Seninle konuşturmuştuk hatta o gün test yapsana demiştin ben o gün test yaptım canım pozitif 3 Mayıs mıydı neydi son adet tarihim :) inşallah inşallah cuma bizde gideceğiz bakalım
Merhabalar iyi bayramlar herkesekızlar 5 haftalık hamileyim bel ağrısı çok olmaya başladı kaşık ağrılarım çok fazla ayakta çok durduğum zaman oluyor genelde bacaklarım ağrıyor ara ara birde bazen ishalım benimle aynı durumda olan var mı dün baya kötü bir bel ağrısı çektim kırlent koydum arkama öyle biraz rahatladım ilk aylarda olur mu böyle şeyler ? ayın 21 ‘ de idrara şıkışık muaneye gideceğim tam olarak nerelere bakılıyor bilen var mı nasıl bir muane ? birde birşey soracağım kızlar ilk kan testi verdiğimde beta iyiydi 4 haftalık hamileydim iki gün sonra iki katından fazlaydı doktorum gayet iyi dedi yaptırmana gerek yok dedi dış gebelik olsaydı beta değerinde çok artış olmazmış doğru mu
Eğer idrara sıkışık gelmenizi rica ettilerse karından bakacaklar. Daha iyi görünsün diye öyle istiyorlar.
Ama normalde bukadar erken haftalarda vajinal bakmak daha iyi çünkü herşey daha net görünüyor.
Keseyi görürler ve belki bebeği. Ama daha çok küçük. Ben 7+5te gitmiştim kalp atışını görmüştük.
Evet hatırladımher şey güzel olacak içini rahat tut
Seninle konuşturmuştuk hatta o gün test yapsana demiştin ben o gün test yaptım canım pozitif 3 Mayıs mıydı neydi son adet tarihim :) inşallah inşallah cuma bizde gideceğiz bakalım
Evet canımm Allahın izniyle inşallah hayırlısıylabeni sen cesaretlendirdin açıkçası biraz da yoksa ben daha beklerim kendimi yiyerek
Evet hatırladımher şey güzel olacak içini rahat tur
Ovu testi kardeşliği
Birde ben üstüne grip oldum bağışıklığım düştü birde griple uğraşıyorumEvet hatırladımher şey güzel olacak içini rahat tur
Ovu testi kardeşliği
Merhaba kızlar 4+3 haftalık gebeyim ve gün içinde çok fazla kasık ağrım oluyor bacaklarıma vuruyor ağrısı normal mi bu ya korkuyorum artık.
Teşekkür ederim canım çok şükür kanamam yokÇok normal canım doktoruma da sormuştum normal dedi şuan yerleşiyor onun sancısı hiç korkma çok ağrılı ve kanamalı olmadığı sürece endişe yok
Teşekkür ederim canım çok şükür kanamam yok