• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte iğne

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
konum lütfen taşınmasın heryere yazdım cevap alamadım.
Kızlar selam,
20haftalık hamileyim ve clexane iğne kullanıyorum.koldan ve bacaktan yapamadığım için göbekten devam ediyorum.bugün iğneyi sağlar saplamaz bebek tekme attı iğneyi batırdığım yere.sonra on dk falan devam etti kıpırdanmaya ve tekmelere
Doktorum 9 ay boyunca güvenle göbekten hiç korkmadan göbekten yapabilirsin dedi.ama işte beni bilen bilir şimdide bu olaya tedirgin oldum.
Bu iğne bebeğime batmaz dimi :(

Doktor yapabilirsin dediyse birşey olmaz herhalde, bebeğe battığını sanmıyorum.

Ama tabi ki bilgim olmadığı için ne kadar doğru olur yorumum bilemem. Doktoruna telefon etme şansın yok mu?

Doktor yapabilirsin dediyse birşey olmaz herhalde, bebeğe battığını sanmıyorum.

Ama tabi ki bilgim olmadığı için ne kadar doğru olur yorumum bilemem. Doktoruna telefon etme şansın yok mu?
Bu soruyu ona 3kere sordum hatta iki ayrı doktora gidiyorum ikiside aynı şeyi sölüyor.ama tekme yiyince bugün ilk defa tedrgn oldm

Kızlar selam,
20haftalık hamileyim ve clexane iğne kullanıyorum.koldan ve bacaktan yapamadığım için göbekten devam ediyorum.bugün iğneyi sağlar saplamaz bebek tekme attı iğneyi batırdığım yere.sonra on dk falan devam etti kıpırdanmaya ve tekmelere
Doktorum 9 ay boyunca güvenle göbekten hiç korkmadan göbekten yapabilirsin dedi.ama işte beni bilen bilir şimdide bu olaya tedirgin oldum.
Bu iğne bebeğime batmaz dimi :KK43:
bende kullanıyorum canım korkma batmaz tabiki bebegine.benim doktorumda istersen kol yada bacaktan yaparsın ama göbektende devam edebilirsin dedi.9 ay göbekten yapan tanıdıgımda var hicbirsey olmadı Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

bende kullanıyorum canım korkma batmaz tabiki bebegine.benim doktorumda istersen kol yada bacaktan yaparsın ama göbektende devam edebilirsin dedi.9 ay göbekten yapan tanıdıgımda var hicbirsey olmadı Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun , sende sağlıkla al inşAllah bebişini kucağına.rahatladım sağolasın.

Yok bisey olmaz tedirgin olma..pıhtılaşma var sanırım kanında. .göbek ten duyuyorum genelde yapanlarda. .ben başka sebepten oluyorum göbek ten korkuyorum diye kol dan oluyorum

Yok bisey olmaz tedirgin olma..pıhtılaşma var sanırım kanında. .göbek ten duyuyorum genelde yapanlarda. .ben başka sebepten oluyorum göbek ten korkuyorum diye kol dan oluyorum
Evet canım pıhtılaşma var.sen neden oluyorsun merak ettim.geçmiş olsun buarada

Kızlar selam,
Bu iğne bebeğime batmaz dimi :KK43:
Canım ben Sezeryan oldum ve içimi öyle bi açtılar ki bebeği almak için öyle iğneyle falan ulaşman mümkün değil. Şu olmuştur bastırdığım yerde ki acıdan kaynaklı Bebek Oraya tepki vermiştir

Bende kullaniyorum,pihtilasmam yok ama dusuklerim var diye kullaniyorum,arada birde yapmiyorum.

Muhtemelen senin gerginliğini hissedip tekme atmıştır canım. O kadar kolay değil bebeğe ulaşmak.

Nerdeyse 9 ay göbekten iğne oldum bebeğe hiçbir şekilde ulaşamaz o iğne rahat ol En son aylar yapacak yer kalmamıştı nerdeyse mosmordu göbüşüm. Apse yapmıştı bende görünen yerlerimde de morluk olmasın diye bacak ve koldan yapmamıştım hiç

ben de kullandim hamileligimde bisey olmaz elbetteki cunku deri alti igne yani kucuk ama gebelik haftan ilerledikce karnin daha gerilmeye baslayacak esin koldan vursun ya da sen bacaktan vurmayi ogren rahat edersin. bacaktaki yeri saglik ocagindaki hemsireer gosterirler istersen eger. dogru ogrenirsen daha azaciyor.

ben de kullandim hamileligimde bisey olmaz elbetteki cunku deri alti igne yani kucuk ama gebelik haftan ilerledikce karnin daha gerilmeye baslayacak esin koldan vursun ya da sen bacaktan vurmayi ogren rahat edersin. bacaktaki yeri saglik ocagindaki hemsireer gosterirler istersen eger. dogru ogrenirsen daha azaciyor.
Göbekten hiç acımıyor diye ordan devam etmek istiyorum inşAllah 9 ay yapabilirim

Deri altindaki yag dokusunu hedef aldiginiz incecik igne, koca rahim kasini, rahim duvarini gecip, cocugunuza saplanmaz merak etmeyin. Mantik disi bir sey olur bu.

Back
X