Gebelikte idrarda enfeksiyon

suna soysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
11
0
17
Merhaba kızlar idrarimda enfeksiyon var ileri derecede gebeyim fakat beta hcg cok yavas ilerliyor 2 hafta once 103 du 1 hafta once 605 bu hafta 764 oldu 5 günde 605den 764 e yukseldi çok yavas doktor randevum ileri tarihte ve ben cok korkuyorum dış geblikmi yavaş yukselmesi ve karnim cok agriyor enfeksiyondan dolayi dedi burdaki arkadaslar lütfen bilen birisi varsa bilgi verebilirmi cok korkuyorum

Merhaba kızlar idrarimda enfeksiyon var ileri derecede gebeyim fakat beta hcg cok yavas ilerliyor 2 hafta once 103 du 1 hafta once 605 bu hafta 764 oldu 5 günde 605den 764 e yukseldi çok yavas doktor randevum ileri tarihte ve ben cok korkuyorum dış geblikmi yavaş yukselmesi
Buyuk ihtimalle kimyasal gebelik. Zaten hamileligin basinda enfeksiyon olunca maalesef bebek zarar goruyor

Beklemeyin kendi doktorunuzu, 5 günde ki artış çok düşük. Ben sizin yerinizde olsam direkt acile giderim, durumu anlatırım. Sonuçta karın ağrınız, yüksek enfeksiyonunuz varmış, birde gebelik durumu. Beklemeyin.

Beklemeyin kendi doktorunuzu, 5 günde ki artış çok düşük. Ben sizin yerinizde olsam direkt acile giderim, durumu anlatırım. Sonuçta karın ağrınız, yüksek enfeksiyonunuz varmış, birde gebelik durumu. Beklemeyin.
Bizim burdakia cile gitmeme ragmen hicbisey yapmadilar cok ilgisizler

Merhaba kızlar idrarimda enfeksiyon var ileri derecede gebeyim fakat beta hcg cok yavas ilerliyor 2 hafta once 103 du 1 hafta once 605 bu hafta 764 oldu 5 günde 605den 764 e yukseldi çok yavas doktor randevum ileri tarihte ve ben cok korkuyorum dış geblikmi yavaş yukselmesi ve karnim cok agriyor enfeksiyondan dolayi dedi burdaki arkadaslar lütfen bilen birisi varsa bilgi verebilirmi cok korkuyorum
bu artış üzgünüm ama normal değil ve kadın doğum doktorunuzla acil görüşmelisiniz devlete gidiyorsanız gidip konuşup durumu anlatın gerekirse acile gidin

bu artış üzgünüm ama normal değil ve kadın doğum doktorunuzla acil görüşmelisiniz devlete gidiyorsanız gidip konuşup durumu anlatın gerekirse acile gidin
Acilde hocbirsey yapmiyorlar doktorum haftada bir kez burda sadece cuma gunu gidecegim insallah bi mucize olur

Acilde hocbirsey yapmiyorlar doktorum haftada bir kez burda sadece cuma gunu gidecegim insallah bi mucize olur
gönlünüzden geçeni en sağlıklı şekilde yaşarsınız inşallah ama ihmal yada ertelenecek birşey değil bu farklı bir hastane yada şehir seçin Allah korusun kötü bir durum yaratabilir size

Bekleyecek bir durum değil bu, tek bir hastane mi var yaşadığınız yerde?
Gerekirse özele gidin, ya da başka hastanelerin acillerine.
Bizim burdaki acillerde beni almiyorlar 17 yasindayim resmi nikahim var fakat almiyorlar randevuda bulamiyorum iki hastaneyede cuma gunu gideceğim en son iki gun once gittim 764 çıktı doktoruma randevu bulamadigimdan diger hastaneden buldum 1 kişiye cok ileri tarihlerde var randevular cuma gununden sonra randevu olmadigi icin ozele gidecegim

X