• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte İdrar yolu enfeksuonu ve kum dökenler

Elf17ahm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
300
292
103
Merhaba kızlar

14 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Bu gün doktora şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı şikayetiyle başvurdum İdrar tahlili ve kan tahlili yapıldı. Doktorum İdrar yolu enfeksiyonu ve kum döktüğümü söyledi. 2 tane ilaç verdi. Azosilin ve Üromisin şase. Hamile olmam özellikle ikiz bebek beklemem beni bu ilaçlar konusunda korkutuyor. Aranıza Hamileliğinde bu ilaçları kullanan var mı?

Merhaba kızlar

14 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Bu gün doktora şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı şikayetiyle başvurdum İdrar tahlili ve kan tahlili yapıldı. Doktorum İdrar yolu enfeksiyonu ve kum döktüğümü söyledi. 2 tane ilaç verdi. Azosilin ve Üromisin şase. Hamile olmam özellikle ikiz bebek beklemem beni bu ilaçlar konusunda korkutuyor. Aranıza Hamileliğinde bu ilaçları kullanan var mı?
Ilac kullanan yok cnm ama, bende idrar testi yaptirdim . iltihap cikti.. Doktor ilac vermek istemiyorum, bol bol su ic dedi bana.

Back