Gebelikte idrar yolu enfeksiyonundan nasıl kurtulabilirim

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhaba hanımlar 8+4 haftalık hamileyim.gebelikten önce idrar yolu enfeksiyonu vardı tahminimce şimdide devam ediyo çünkü sanki hiç idrarım bitmiyo çok sık idrara çıkıyorum ve inanılmaz bel ağrısı yapıyor sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hanımlar 8+4 haftalık hamileyim.gebelikten önce idrar yolu enfeksiyonu vardı tahminimce şimdide devam ediyo çünkü sanki hiç idrarım bitmiyo çok sık idrara çıkıyorum ve inanılmaz bel ağrısı yapıyor sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim
Mutlaka dr.a gidin. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu ciddi sorundur. Benim idrar temiz ama kultur de ureme cikti hep. 16.ci haftamda ancak kurtuldum. Bir seferi damar yolu olmak uzere 5 sefer antibiyotik tedavisi gordum o surecte.
Test yaptirirsiniz hem, belki gebelik kaynaklidir sık idrara cikmaniz, sorunuz yoktur.

Benımde vardı doktorum 12 haftaya kadar ilaç yazamadım maalesef .

O sürede elma sirkesini sulandırıp özel bölgemi yıkadım .
İç çamaşırlatımı ütüleyipte giydim .

12. Haftada tekrar test yaptıgımızda enfeksiyon kalmamıştı

Sk idrara ckmak gebelkten kynakli. Bana dktrmn dedgi enfeksyndan kurtulmanin en iyiyolu bol su tuketmek.

Aslında 5-6 .haftalarda ılık suya el yapımı elma sirkesiyle çok afedersiniz teharet alıyodum ama 6. Haftada iki damla pembe kan geldi o yüzden korktum birazcık alakası olabilirmi ki acaba

Back
X