Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

Helenizmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
195
46
28
32
Kızlar merhaba. Tekrarlayan bi idrar yolu enfeksiyonum vardı o yüzden 3 haftada bir idrar kültürü veriyorum en son verdiğimde doktorum antibiyotik önermedi bol su iç dedi ama yinede bi evham yaptım sonuçumu paylaşıyorum sizinle bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim . İdrarda lökosit var kültürde ürogenital bakteri üredi yazıyor ama sonuç temiz dediler anlamadım

Eklentiler

• IMG_0808.png
    210,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0809.png
    199,8 KB · Görüntüleme: 17
Birde nioli yağı kullanın ic çamaşırınıza sabah akşam.

Birde nioli yağı kullanın ic çamaşırınıza sabah akşam.
Teşekkür ederim cevap için yarın alacağım onuda deneyeyim. Antibiyotik kullanımına gerek var mı yok mu onu anlayamadım kafam karıştı çok lökosit 49 yassı epitel de görünüyor neye dayanarak ilaç yazılmadı acaba bi fikrin var mı

İçiniz rahat etmeyecekse başka bir doktora göstermekte fayda var. Asla sizi korkutmak istemem fakat benim bebeğimde doğumdan sonra diz kapağında enfeksiyon oluşmuştu doktorlar anne karnındayken olmuş dediler. Grip, idrar yolu enfeksiyonu vs. olabilir demişlerdi. Rutin tahlil verdiğim bi dönemde hastaneye yatmam gerekti kan tahlillerime sonradan bakabilmiştim sanırım o dönem idrar yolu enf varmış doktorun da gözünden kaçmış olabilir bu yüzden mi oldu diye düşünmeden edemiyorum şimdi.

Çok geçmiş olsun öncelikle size de kalıcı bir sorun değildir umarım . Evet iki ayrı doktora gidiyorm kontrole ikisi de sonuç temiz bol su içmeniz yeterli endişe etmenize gerek yok dediler ama ben ya biraz fazla abartıyorum evham yapıyorum ya da bilemedim antibiyotik kullanırken vajinal bi ağrı hissediyordum onu da hissetmeye başlayınca endişelendim doktorlar bunu risk e atar mı bu kadar anlamadım

Çok şükür ki kalıcı değildi tedavi oldu geçti ama işte ihmal var mıydı diye düşündüm bi süre o yüzden yazmak istedim size de. 2 doktor hemfikirse rahat olun dikkat edin sadece derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…